Kayıt Ol

Yıkım

Çevrimdışı KoyuBeyaz

  • ********
  • 2753
  • Rom: 59
  • Rasyonalist dominant.
    • Profili Görüntüle
Yıkım
« : 17 Şubat 2011, 02:45:56 »

Alıntı
- Giriş -

  İnsanoğlunun dünyanın kendisine ait olduğunu düşündüğü ilk gün aslında kaçınılmaz olanın başlangıcıydı. Her yüzyılda teknolojiyi daha ileri, kendilerini ise daha geri taşıdılar. Her yeni savaş başka bir gücü yukarıya çıkardı, yukarıya çıkan her güç ise yeni bir savaşa sebep oldu. Sonunda geldiğimiz nokta mı? Artık ne güç var, ne de üzerinde savaşmaya değecek bir dünya.

  21. yüzyılın ilk yıllarından itibaren nükleer silah kullanımı insanlığa karşı suç ilân edildi. 2100 yılında ise insanlığa karşı suç işlemiş ülke sayısı tam olarak kırk üçtü. Hükümetlerin daha fazla güç uğruna halklarını tehlikye sokmaları aslında çok eskilere dayansa da, bunun en acı örnekleri de bu 100 yıl içerisinde yaşandı. Daha önceki iki dünya savaşının dünya üzerindeki güç dengesini oturtmayı başaramamış olması yeni bir insanlık dramının geleceğinin habercisiydi aslında, fakat insanlar iş işten geçene kadar bunu görmeyi reddettiler. Ve şimdi buradayız. Üçüncü Dünya Savaşının yarattığı yeni dengesizlikte hep birlikte sallanıyoruz.

  2033 yılı. Rusya elindeki petrol rezervlerinin tükenmesinden korkarak teknolojiye önem vermeye başlamış ve komşu ülkeleri rahatsız ediyor, Kuzey Kore ile Güney Kore aynı halkın birbirini katlettiği kanlı bir savaştan çıkmış, Amerika hala ortadoğu ülkeleri ile uğraşmakta ve Avrupa ülkeleri her zamanki gibi savaşları kınarken içten içe gülmekte. Aslında dünyanın bu dönemki durumu bundan önceki yüzyıllardan pek farklı gelmeyebilir, öyle ki dünya üzerinde herhangi bir yerde savaşın olmadığı toplam kaç yıl var hâla meçhûldür. Fakat bu yılın önemi insanların artık bazı şeylerin farkına varmış olmasıydı. İnsan nüfusu tahmin edilemez ölçüde artmıştı ve dünya bizim için artık yeterince büyük değildi. Her yönden çekiştirilen bu iyice gerilmiş denge ipini koparan ise kimsenin tahmin edemeyeceği bir şekilde Çin oldu. Halk ayaklandı, hükümet devrildi, rejim değişti ve bir anda doğunun tüm düzeni alt üst oldu. Japonya kendi güvenliğini öne sürerek düzenli ordu kurduğunda Amerika için bahane hazırdı artık. 31 Ocak 2034'de film tamamen kopmuştu.

  Sonraki 47 yıl dünyanın her yerinde çeşitli savaşlar çıktı. İnsanlar ülkelerinden sürgün edildi, her iki yılda bir siyasi dünya haritası değişti. Bazı avrupa ülkeleri sınırları tamamiyle kaldırarak hükümetleri birleştirdiler fakat savaş kendi topraklarına sıçradığında bu önlemleri de bir işe yaramadı. Dünya bloklara ayrılmaya başladı, tarih boyunca düşman olmuş ülkeler ittifaklar imzaladı, eski müttefikler birbirlerini sırtından vurdu... 2081'e gelindiğinde ise artık denge namına hiçbir şey kalmamıştı. Teknoloji olması beklenenden onlarca yıl daha geriye gitti, tüm parasını orduya harcayan devletler sürekli geriledi. Artık dünyada güçlü olan parası olan değil, yemeği olandı.

  2081 yılının Temmuz ayında var olan tüm savaşları geçici olarak da olsa bitirecek bir ateşkes anlaşması imzalandı. Anlaşmaya dünya üzerinde o anda hükümeti bulunan 82 ülkenin hepsinden temsilciler katıldı, tarihin en kapsamlı ateşkes anlaşmasıydı bu. Aynı zamanda tarihin en uzun süreli ateşkesi oldu ayrıca, öyle ki ellerinde hiçbir güç kalmamış dünya devletleri hala birbirlerine savaş açacak kadar kendilerine gelemediler.

  Bugün, tarihler 28 Nisan 2096yı gösterirken, üzerinde bulunduğumuz yer artık eskiden tanıdığınız dünya değil. Küçük ülkelerin tek tek büyük olanların hakimiyetine girmesiyle artık sınırlar gruplara göre ayrılmış durumda. KAÜB (Kuzey Amerika Ülkeler Birliği) okyanus ötesinde olmasının verdiği avantajı kullanarak sınırlarını değiştirmemiş tek grup oldu. Doğu Federasyonu, ki bu birlik Çin, Moğolistan, Japonya, Kuzey ve Güney Kore'nin birleşmesiyle kurulan Yeni Kore, Kazakistan ve Hindistanı kapsamakta, sınırları en geniş grup konumunda. Rusya, topraklarına kattığı Güney Avrupa ülkeleriyle birlikte kendi başına durmaya devam ediyor. Avrupa ise herhangi bir otoriteden yoksun, karmakarışık bir durumda. Dünya üzerindeki topraklar artık fiziksel özelliklerine göre değil, yaşam durumlarına göre ayrılıyor. Öyle ki haritada kırmızı ile boyalı bölgeler nükleer füzelerden nasibini almış ve radyasyon oranı tehlikeli derecede yüksek, sarı bölgeler işgal altında, mavi bölgeler askeri yönetimde ve yeşil bölgeler yaşamaya en uygun yerler olmakla birlikte her zaman işgal veya bombalanma tehditiyle karşı karşıya olan bölgeleri temsil etmekte. Hoş değil mi?

  İçinde bulunduğumuz durumun vahimiyetini kavradığınızı sanıyorum. Artık savaş iki ülkenin birbirleriyle yaptığı çarpışmalardan oluşmuyor, gerçek savaş her gün verdiğimiz yaşam mücadelesi haline geldi. Oturduğunuz binanın her an yıkılabileceğini bilmek, sokakta yürürken üzerinize birden ateş açılabileceği ihtimali, 50 dolara aldığınız 1 litre suyun silah zoruyla elinizden alınması ya da sevdiğiniz bir insanın ölüm haberini duymak içinde yaşadığımız yüzyılın en basit gerçekleri. Ve tüm bu olanlara rağmen hala yaşıyoruz, hala hayattayız ve yaşamaya devam edeceğiz. Patates tarlalarının altına kazılmış sığınaklarda, nükleer tehdit altındaki şehirlerde, yarısı yıkılmış apartmanlarda ya da her an üzerimize yıkılma tehlikesi bulunan yıkık bir binanın bodrum katında. Çünkü hiçbir dinin öngöremediği bir şekilde, artık bu dünyada önemli olan tek şey bu; hayatta kalmak.

  Gerçek dünyaya hoş geldiniz.

Uyarı: Şiddet, korku, cinsellik, rahatsız edici tasvirler, savaş sahnesi ve zorluk içerir. 18 yaş ve üzeri oyuncular için uygundur.

Oyun FRP ODASI üzerinden oynanacaktır. Muhtemelen bir haftasonu akşamına denk gelecektir, daha fazla kişi müsait olabileceğinden dolayı. Oyuncular hayatta kalmanın herşeyden önce geldiği bir dünyada ölmemek için uğraşacaklar. Oyuncu sayısı en az 3 ve en fazla 5 olacak. Oyun zamanı gelecek haftalardan birinde olacak, oyuncuların uygun olduğu saate göre ayarlama yapılacaktır.

Oyuna katılmak isteyenlerin alttaki karakter kağıdını doldurmaları rica olunur.

Alıntı
Ad Soyad:
Yaş:
Millet: (İçinde bulunduğunuz dünyada hangi ülkeden olduğunuzun hiçbir önemi bulunmamaktadır.)

Not 1: Karakter kağıdının oldukça genel ve ayrıntısızı olmasının sebebi oyuncuların doğaçlama yeteneklerine %100 tolerans tanınacağındandır. Yani oyunu DM kadar oyuncu da yönlendirebilecektir, bu yüzdendir ki oyuncuların  gerçekten oynamak amacı taşımasını rica ediyorum.

Not 2: Oyunun başında herkes aynı yerde başlayacak ve devamı oyuncuya göre şekillenecektir. Senaryo bulunmaktadır fakat her duruma göre esneyecek kadar elastiktir.

Not 3: Karakterinizle ilgili ayrıntıların tamamı oyun içindeki diyaloglarınızla belirlenecektir. Çalıştığınız iş, ailenizin durumu, yaşadığınız yer ya da hayatınızla ilgili herhangi bir detay oyun içindeki konuşmalarda tarafınızdan dile getirildiğinde, bu detaylar aleyhinizde senaryo olarak kullanılmak üzere saklanacaktır.

Dipnot: Yıkım, benim kurgusunu oldukça uzun bir şekilde tasarladığım yeni bir evrendir. Oyundan zevk alındığı takdirde forum için uygun olan başka bir oyununu daha açma fikrim bulunuyor. Hayırlısı.

Son dipnot: Oyun 2040 - 2045 yılları arasında geçecektir.


Katılanlar

Laughing Madcap as Nikolai Korotkov

Marius as Yuriy Stepan

Baal Sarrus as Dimitri 'Stalin' Reznov

Dùrgonath as Tré Laufsson
Uzay elbisemle kavgaya hazırım.

Çevrimdışı Laughing Madcap

  • ****
  • 960
  • Rom: 51
  • The Oncoming Storm
    • Profili Görüntüle
Ynt: Yıkım
« Yanıtla #1 : 22 Şubat 2011, 23:11:51 »
Stajların yoğunluğundan dolayı tam kapasite oynayamayacağımdan sesimi çıkartmamıştım fakat böyle güzel girişler yapan, FRP bölümünü canlandırmaya çalışan nadir üyelerden KoyuBeyaz'a ikinci defa bir ayıp yapılıyor sanki?

Haydi Rıhtım sakinleri, oyuna!
Attention all planets of the solar federation
We have assumed control.

Çevrimdışı Malkavian

  • *****
  • 2152
  • Rom: 57
  • I was lost in the pages of a book full of death..
    • Profili Görüntüle
Ynt: Yıkım
« Yanıtla #2 : 23 Şubat 2011, 01:45:47 »
Ben oynamayı düşünüyorum ama önce detaylıca okumak istiyorum yukarıda yazanları.Bir de oynayacağım diyip yarıda kalan birçok proje oldu. Yüzüm kalmadı o yüzden itinalı davranıyorum

Çevrimdışı grikunduz

  • **
  • 368
  • Rom: 6
  • Est solarus oth mithas
    • Profili Görüntüle
    • HayalGezer
Ynt: Yıkım
« Yanıtla #3 : 23 Şubat 2011, 13:11:49 »
Ben izleyici olarak katılmak istiyorum mümkünse. Bir türlü frp izleyemedim. :) Girmeye tırsıyorum çok acemi olacakmışım gibi hissediyorum.

Çevrimdışı KoyuBeyaz

  • ********
  • 2753
  • Rom: 59
  • Rasyonalist dominant.
    • Profili Görüntüle
Ynt: Yıkım
« Yanıtla #4 : 23 Şubat 2011, 14:50:00 »
FRP oyuncu rahat olduğunda zevkli olur arkadaşlar. Acemilik elbette ki olacaktır, hangimiz her gün frp oynuyoruz ki zaten? :) Kimseden profosyonel oyunculuk ya da kitap yazar gibi rol yapmasını beklemiyoruz, yalnızca eğlenmek için oynayacağız zaten.

İzleme şansı elbette var. Fakat bu katılamama sorunu sanırım büyük bir etken kimsenin bakmamasında, forum frp haline mi getirsem diye düşünüyorum bu yüzden. Böylece oyuncu sınırı kalkar ve herkes kendi müsait olduğu zamanda oynayabilr, fakat aynı heyecanı verir mi emin değilim.
Uzay elbisemle kavgaya hazırım.

Çevrimdışı Wanderer

  • ****
  • 1501
  • Rom: 28
  • Uzun günler ve hoş geceler dilerim.
    • Profili Görüntüle
    • Blog Sayfam - Yolsuz Yolcu
Ynt: Yıkım
« Yanıtla #5 : 23 Şubat 2011, 15:52:14 »
Bence 18 yaş üstü üye sayımız on kişi filan, onların da pek zamanları yok diye düşünüyorum. Katılımın az olma nedeni bu olabilir...

(Ahh bir yıl sonra açacaktın bu konuyu :) )
May the force, be with you.

Çevrimdışı KoyuBeyaz

  • ********
  • 2753
  • Rom: 59
  • Rasyonalist dominant.
    • Profili Görüntüle
Ynt: Yıkım
« Yanıtla #6 : 23 Şubat 2011, 16:05:33 »
Bu arada, dün Laughing Madcap ve Baal Adramelech ile öylesine oynadığımız oyunun loglarını da koymak istiyorum. Küfür içerir biraz, baştan uyarayım. Uzundur fakat inanılmaz zevkliydi.

Spoiler: Göster
(23:05:45) (KoyuBeyaz): 2029 yılı. 3. Dünya Savaşı çıkmış durumda
 
(23:06:06) (KoyuBeyaz): Avrupa birbirine girmiş, Amerika ortadoğuyu işgal etmiş, doğu birleşmiş vs.

 (23:06:16) (KoyuBeyaz): Teknoloji ilerlemekten ziyade geriliyor, pis bir dünyadasınız

 (23:06:29) (KoyuBeyaz): biliyorsanız Babil MS. filmindeki Atmosfere bekliyor

 (23:06:35) (KoyuBeyaz): ad soyad ve millet rica edeyim

(23:06:46) adramelech: nerede geçiyo oyun

 (23:06:55) (KoyuBeyaz): işgal altındaki bir şehirde

 (23:07:10) (KoyuBeyaz): önemi yok hangi milletten olduğunuzun

 (23:07:14) (KoyuBeyaz): kafanıza göre

(23:07:48) Laughing_Madcap: Tristan Revour, Fransa.

 (23:08:04) (KoyuBeyaz): Güzel denk geldi, Paris diyecektim zaten

(23:08:32) adramelech: Siamk, Afrika Fransızı, veya Fransa Afrikalısı, ortaya yanar dönerli zenci bişey

 (23:08:52) (KoyuBeyaz): Tamam

 (23:10:02) (KoyuBeyaz): Paris Alman işgali altında. Henüz bir kaç gün olmuş almanlar şehre gireli, bazı
yerler hala direniyor. Siz ise şanssız kesimdensiniz, öyle ki şu an bir toplama kampındasınız.

 (23:11:05) (KoyuBeyaz): Daha doğrusu toplama kampı olarak kullanılan eski bir ilkokulun bahçesinde
elleriniz arkada bağlı şekilde dizlerinizin üzerine çökmüş biçimde dizilmiş durumdasınız. Arkanızda Alman
askerleri var ve sırayla kurşuna dizecekler, biliyorsunuz. Durumunuz oldukça kötü yani.

 (23:11:56) (KoyuBeyaz): Yan yanasınız fakat birbirinize bakamıyorsunuz bile, üzerinizde paçavralar var,
herhangi bir eşyanız yok. Yanınızdaki adam kafasına bir kurşun yiyor, ölme sırası sizde.

 (23:12:00) (KoyuBeyaz): Derkeeeeeeen;

 (23:12:42) (KoyuBeyaz): Okulun bahçesi gümbürtüyle yıkılıyor, normalin iki katı bir tank dalıyor içeri.
Ortalık karışıyor, askerler dönüp ateş ediyor ve karmaşanın ortasında yerde elleriniz bağlı durmaktasınız.

 (23:12:43) (KoyuBeyaz): Go.

(23:13:23) adramelech: yere yatıyor ve arkama bakıyorum, noluyo lan?

 (23:14:16) (KoyuBeyaz): Okulun bahçesine yıkılmış duvardan giren direniş güçleri görüyorsun. Çatışma
var ve Almanlarla Paris'in direnişi çatışıyor

(23:14:39) Laughing_Madcap: fırsattan istifade edip ileri fırlıyorum ve gizlenecek bir yer arıyorum

 (23:15:33) (KoyuBeyaz): Okul alman askerleriyle dolu, dışarısı ise fransız direniş güçleriyle, kısılmış
durumdasınız. Gizlenebilecek yegane yer bahçeye giren tankın arkası gibi görünüyor

(23:16:08) adramelech: aynen takip ediyorum bende

 (23:16:26) (KoyuBeyaz): Direnişten biri ileri fırlayarak ''İleri kardeşlerim, özgürlük için!'' diye bağırıyor,
esirler duvardan dışarı kaçıyor

(23:16:56) adramelech: hmm

(23:17:19) adramelech: Neredeyim ben tam olarak şimdi? Almanlara mı Fransızlara mı yakın?

 (23:17:56) (KoyuBeyaz): Fransızlara yakınsın, bastırıyorlar zaten okula doğru

(23:18:06) Laughing_Madcap: "Saklanamıyorsan, Saldır!" zihinsel problemleri olan eski komşumun sözleri
aklıma geliyor. Kaçan esirlerin olduğu tarafa doğru koşarken, bir taraftan da düşmüş/ölmüş askerlerin
birinden silahını almak için etrafa bakınıyorum.

(23:18:12) adramelech: Okula sızabileceğim bir yer var mı?

 (23:18:36) (KoyuBeyaz): imkansız Baal.

 (23:19:01) (KoyuBeyaz): Madcap hemen yanında yere devrilen 30lu yaşlarda bir kadının tüfeği var
yerde.

(23:19:24) adramelech: Bende silah için bakınıyorum o halde

(23:19:53) Laughing_Madcap: Alıyorum, ne durumda? (mermi?)

 (23:20:17) (KoyuBeyaz): Ortada ceset çok fakat hepsi açıkta, kurşunlardan fırsat bulup da silah
alamıyorsun Baal.

 (23:20:27) (KoyuBeyaz): Şarjörü yarı yarıya dolu, 15 mermisi var tüfeğin, tek atış.

 (23:20:32) (KoyuBeyaz): otomatik değil yani tüfek.

(23:20:56) adramelech: Buradan gidebileceğim bir yer?

(23:20:57) Laughing_Madcap: Daha iyi.

(23:21:13) Laughing_Madcap: Esirlerin kaçtığı yere gidip arkamı dönüyorum ve bizden geride kalan var
mı diye bakıyorum.

 (23:21:23) (KoyuBeyaz): Okuldan dışarıya bir roket atılıyor, birkaç kişi havaya uçarak dışarı
savuruluyor. İçerisi kızışmakta.

 (23:21:40) (KoyuBeyaz): Esirler ya duvardan çoktan dışarı kaçmış ya da ölmüş durumda

 (23:22:18) (KoyuBeyaz): Dışarı çıkabilirsin ya da okula doğru gidebilirsin baal.

(23:22:46) adramelech: okula doğru gidiyorum o halde

(23:23:30) Laughing_Madcap: quest la fucké?

 (23:23:51) Laughing_Madcap: (altyazı) what the fuck?

(23:24:26) Laughing_Madcap: Etrafta bizden kimsenin kalmadığından emin olduktan sonra kaçan esirleri
takip ediyorum, eğilerek ve silahımı hazır tutarak.

 (23:26:22) (KoyuBeyaz): Duvarın dışına çıktığında aynısından daha fazla görüyorsun. Sokak birbirine
girmiş durumda, bir tarafta alman askerleri ateş ediyor diğer tarafta arabaların ve çeşitli nesnelerin
arkasına saklanmış siviller. Karşındaki yıkıntı binanın içinden bir bağırma duyuyorsun; ''Hey, buraya gel
çabuk!''

(23:26:52) Laughing_Madcap: Sese koşuyorum

 (23:27:14) (KoyuBeyaz): Baal, okula gitmeye çalışırken direniş güçlerinin bağırarak geri çekildiğini ve
almanların bahçeye çıkmaya başladığını görüyorsun. Seni kimse fark etmiyor nasıl oluyorsa, duvarın
kenarından okulun yan kısmına kadar gelmeyi başardın.

(23:27:43) adramelech: İçeri sızma ihtimali?

 (23:28:03) (KoyuBeyaz): Bağıran adamın senin gibi bir esir olduğunu görüyorsun. ''Başka kimse kaldı mı
içerde?'' diye bağırıyor sana

 (23:28:13) (KoyuBeyaz): Yanında cam var, deneyebilirsin

 (23:28:21) (KoyuBeyaz): kırık zaten

(23:28:45) adramelech: "Ne bileyim lan" diyorum, camdan içeriyi gözetliyorum

(23:28:48) adramelech: silah var mı?

 (23:30:14) (KoyuBeyaz): yok, sıraları yan yatmış sıradan bir sınıf

(23:30:27) adramelech: Kimse de yok herhalde, içeri giriyorum

 (23:31:25) (KoyuBeyaz): Madcap, girdiğin yıkıntının içinde köşeye sinmiş üç dört esir görüyorsun.
Başlarında da silahlı bir direniş üyesi var. ''Buradan çıkmamız lazım.'' diyor. Görünen o ki esirlerden biri
yaralı, o yüzden kaçmıyorsunuz.

 (23:31:45) (KoyuBeyaz): İçerde almanların sesleri yankılanıyor Baal, sınıftasın. İçeri boş, hiçbir şey yok.

(23:32:30) adramelech: Tek kapı olduğunu varsayıyorum, kapının kenarına yaklaşıp dışarıyı dinliyorum, ne
kadar yakınlar?

 (23:33:26) (KoyuBeyaz): Silah sesleri var her yerde, koridordan koşanlar falan duyuyorsun, kapı sonuna
kadar açık. Emin olamıyorsun

(23:33:47) Laughing_Madcap: "Ben yaralıyı taşırım, bizi koruyun." diye öneriyorum yaralıya yaklaşarak,
bu sırada durumunu kontrol ediyorum.

(23:33:53) adramelech: Kafamı uzatıyorum hafiften? :D Silah bakınıyorum en önemlisi

 (23:35:13) (KoyuBeyaz): Madcap, direnişe mensup adam kafasını çevirip kısa bir süre sana bakıyor,
sonra sert bir mizaçla ''Tamam o halde, acele edelim, sana yardım edeceğim.'' diyor. Yaralı 20li yaşlarda
bir kadın, midesine kurşun yemiş.

 (23:35:48) (KoyuBeyaz): Baal, sıradan bir okul koridoru, askerlerin sol tarafta yani okul girişine doğru
yoğunlaştığını fark ediyorsun, hepsinin arkası dönük sana. Sola gidemezsin asker kaynıyor, sağda da
merdivenler var ikinci kata ve diğer sınıflar.

(23:36:16) adramelech: ikinci kata çıkıyorum, cephaneliklerini bulsam bu adamların tam süper olacak

(23:36:24) adramelech: olabildiğince sessiz tabi

 (23:37:44) (KoyuBeyaz): İkinci katta müdür odası yazan bir odada yeşil cephane kutuları gözüne
çarpıyor. İçeride bir kişi var görünüşe göre, telsizle konuşuyor bağıra bağıra. Onun dışında sınıfların
camlarından kafalarını çıkarmış ateş eden askerler var ama koridor boş

(23:38:39) Laughing_Madcap: Silahı sırtıma asıp kadının bir kolunu boynuma atıyorum, sol kolumla kadını
belinden tutup elimi yarasının üstüne bastırıp, yavaşça ayağa kaldırıyorum.

 (23:39:06) adramelech: adam fark etmeden orada kesici delini vurucu kafasına sıkıcı bir alet var mı ona
bakınıyorum

(23:39:09) Laughing_Madcap: "Biraz daha dayan."

(23:39:30) adramelech: adam doktor

 (23:40:54) (KoyuBeyaz): Direnişe mensup adam, ki kendisi sarı saçlı olduğu için sarı saçlı adam
diyeceğiz bundan sonra, diğer tarafından tutuyor kadını ve hep birlikte yıkıntının arka kapısından
çıkıyorsunuz. Sarı saçlı adam ileride bir yer gösteriyor, ''Şuraya gireceğiz. Arkasından metro istasyonuna
gidebiliriz!'' diye bağırıyor. Gösterdiği yer iki sokak uzakta ve sokaklar çatışan insanlarla dolu.

 (23:42:10) (KoyuBeyaz): Baal, adam dünyadan kopmuş durumda, arkası dönük telsize bağırıyor fena
halde, sevişiyor neredeyse yani telsizle. Destek istiyor belli. Masanın üstünde müdürün adını yazdığı cam
ağır şeysi görüyorsun en uygun alet olarak. Bunu dışında dolma kalem, kupa, tablo, dosya vs. şeyler var.

(23:42:28) Laughing_Madcap: Başımla onaylıyorum. "Acele edelim."

 (23:43:51) (KoyuBeyaz): Madcap beraber bir sokağı geçiyorsunuz, eve on adım mesafe kalmışken - en
arkada sarı saçlı sen ve yaralı kaldınız bu arada yavaş olduğunuzdan dolayı - bir kurşun sarı saçlı adamın
kafasına saplanıyor ve bir anda yere yığılıyor adam sokağın ortasında.

 (23:44:19) (KoyuBeyaz): Sende dengeni kaybedip düşüyorsun tabi yaralıyla beraber, kadın inliyor Ahh
diye.

(23:45:31) Laughing_Madcap: hmm

(23:45:44) Laughing_Madcap: etrafta saklanabilecek bir ara sokak, bir yer var mı?

 (23:46:49) (KoyuBeyaz): Sokağın ortasındasın, ileride bir yıkıntı, yanında eski bir bar, onun yanında bir
ara sokak, sokağın öbür tarafında büyük bir dükkan - fakat kapısı kepenkle kapalı- yanında da bir
apartman var.

(23:47:17) Laughing_Madcap: gitmemiz gereken yere en yakın hangisi?

(23:47:20) adramelech: Dolma kalemi alıyorum sessizce, yaklaşıyor ve tam omuriliğe saplamaya
çalışıyorum

(23:47:21) Laughing_Madcap: ya da bize?

(23:48:41) (KoyuBeyaz): Size en yakını arkanızda kalan dükkan ile apartman. Gitmeye çalıştığınız yer
yıkıntı, ki karşınızda duruyor, on adım mesafe

 (23:48:48) (KoyuBeyaz): arkanızdaki dükkan 4 adım falan

 (23:50:00) (KoyuBeyaz): Baal, adam ''aaaargh!'' diyor ve yere yapışıyor. Öldü. Odada köşede cephane
sandıkları var, masanın gerisinde telsiz var, camdan soldaki apartman görünüyor

(23:50:39) adramelech: patlayıcı var mı?

(23:50:41) Laughing_Madcap: Kadının üzerine eğilip - kadını korumak için - saniyeler içinde liderden
alabileceğim (mermi olur, silah olur) şeyleri alıp, kadını geçen seferki gibi yarı kaldırıp dükkana doğru
çekiyorum.

 (23:51:08) (KoyuBeyaz): Otomatik tüfekler, tabancalar, mermiler var.

(23:51:50) adramelech: hiç patlayıcı yok mu. hmm

(23:52:34) adramelech: bir otomatik tüfek alıyorum ve bol bol cephane yedeği alıyorum kendime de.
Etrafta yangın çıkarabileceğim bir şey var mı?

 (23:52:42) (KoyuBeyaz): Madcap dükkana ulaşıyorsun binbir güçlükle, kadın zar zor nefes alıyor şu an.
Elini senin eline vuruyor zorlukla ve boynundan bir madalyon çıkarıp uzatıyor titreyerek. ''A-a-al bunu.
Te- teşşekkür e-ederi-'' Gözleri açık gidiyor. Dükkan eski bir terzi dükkanı.

(23:52:46) adramelech: kağıt, tahta, kibrit?

 (23:53:10) (KoyuBeyaz): Baal, yok canım. Ahşap masayı tutuşturmayı deneyebilirsin ama rahat yarım
saat sürer herhalde

(23:53:41) adramelech: kağıt yok mu hiç yahu?

 (23:53:53) adramelech: okulda?_ .D

 (23:53:55) (KoyuBeyaz): kağıt bol.

(23:54:00) adramelech: tamam

(23:54:04) adramelech: olay şu

(23:54:14) Laughing_Madcap: (oha)

 (23:54:30) (KoyuBeyaz): kağıt tutuşturup okulu yakıcam deme de

(23:54:38) adramelech: radyonun kablosunu söküyorum, ardından + ve - tel bariz olduğu için

(23:54:49) adramelech: kağıdı bu iki tel arasına yerleştiriyorum

(23:54:56) adramelech: telleri yaklaştırınca elektrik atlaması olacak

(23:55:01) adramelech: ve kağıt yanmaya başlayacak

(23:55:13) adramelech: diğer kağıtlarla bu ateşin sönmemesini sağlıyorum

(23:55:16) Laughing_Madcap: Kepenkler açılabiliyor mu?

(23:55:31) adramelech: + tahta yakıyorum yarattığım ateşle

 (23:55:51) (KoyuBeyaz): Asma kilitle kilitlenmişler. Kol gücüyle açamıyorsun

 (23:55:58) (KoyuBeyaz): adramelech

(23:55:59) adramelech: odanın etrafına kağıt dağıtmak bir yana, masanın ayağını kırıp

 (23:56:05) (KoyuBeyaz): 1d10 at abi sen en iyisi

(23:56:16) ChatBot: adramelech 1d10 attı ve 6 geldi.

(23:56:19) Laughing_Madcap: Silahın dipçiğiyle vurup kilidi kırmaya çalışıyorum

(23:56:25) adramelech: hmm

(23:56:32) adramelech: başarısız olma ihtimalim yok lan bunda

 (23:56:33) (KoyuBeyaz): yemedi abi :d

(23:56:36) adramelech: ilk okul

(23:56:51) adramelech: seviyesinde asdasf

 (23:56:54) (KoyuBeyaz): Masa ağır ahşap ayağını kıramıyorsun, yere yapışık zaten

 (23:57:00) (KoyuBeyaz): Kilit kırılıyor.

(23:57:02) adramelech: tamam o zaman

 (23:57:12) (KoyuBeyaz): ama ardındaki kapı da kilitli.

(23:57:14) adramelech: cephanelerin kapaklarını açıyorum

(23:57:35) adramelech: kağıt tomarları sıkıştırıyorum mermilerin aralarına, cephaneliğe falan

(23:57:43) adramelech: sonra her birinin ucunu yakıyorum

(23:57:51) (KoyuBeyaz): 1d10 daha at abi

(23:58:00) ChatBot: adramelech 1d10 attı ve 7 geldi.

(23:58:06) adramelech: -_-

 (23:58:14) (KoyuBeyaz): bana yeter bu.

 (23:58:25) (KoyuBeyaz): güzel yanıyor yalnız biraz hızlı yanıyor.

(23:58:25) adramelech: sonra koridora çıkıp

(23:58:41) adramelech: "SİKTİM BELANIZI OROSPU ÇOCUKLARI" diyorum ve odadaki camdan atlıyorum

(23:58:50) adramelech: bağırıyorum tabi

(23:58:58) Laughing_Madcap: ama fransızca.

(23:59:03) adramelech: jhdgfjsh

 (23:59:45) (KoyuBeyaz): Askerler şaşkınlıkla arkalarına dönüyorlar ve koridorun öbür ucundan sana ateş
etmeye çalışıyorlar beceriksizce ama tutmuyor tabi. İkinci kattan aşağıya fırladığın için ağzın burnun cam
kırığıyla kesiliyor ve betona yapışıyorsun.

(23:59:51) adramelech: "J'AI FAIT LE MAL FILS DE PUTE"

(00:00:02) Laughing_Madcap: Tahmin ediyorum, terzi dükkanının kapısının üst tarafı camdan?

 (00:00:05) (KoyuBeyaz): bahçeden de dışarı atlamış durumdasın nasıl zıplamışsan artık, okulun
arkasındaki bir ara sokaktasın

(00:00:07) adramelech: bari patlasın bi işe yarasın lan?

 (00:00:17) (KoyuBeyaz): Aynen öyle madcap

(00:00:42) (KoyuBeyaz): Ayağın acıyor Baal.

(00:00:54) Laughing_Madcap: Kadının kıyafetinden bir parça kopartıp elime doluyorum ve camı
yumruklayarak kırıp, kapının arkasından kilidi açıyorum?

(00:01:31) adramelech: lan işe yaramadı mı?

(00:01:40) adramelech: somurtuyorum. "hasiktir lan" diye

(00:01:48) adramelech: etrafda neresi var gidebileceğim?

 (00:01:50) (KoyuBeyaz): başarılı* İçerdesin, bu arada arkandaki sokağa da tam sen içeri girdiğinde
koca bir tank dalıyor, alman tankı olduğunu sesinden dahi anlayabiliyorsun. direniş geri çekiliyor.

 (00:02:27) (KoyuBeyaz): Baal, Ara sokaktasın, yangın merdivenleri var, sokağın bir ucunda geniş bir
cadde diğer ucunda duvar yıkığından çıkılan sokak var.

 (00:02:42) (KoyuBeyaz): Okulun camından askerler kafalarını çıkarıp seni arıyorlar bu arada Baal.

(00:02:48) adramelech: sigaram var mı?

 (00:02:54) (KoyuBeyaz): yok deve

 (00:03:06) (KoyuBeyaz): esirdin ölümden zor kurtuldun lan

(00:03:11) adramelech: en yakın yere, askerlerin göremeyeceği şekilde saklanıyorum

 (00:03:18) (KoyuBeyaz): gerçi sigara içmek için baya uygun bir an ama, yok yani.

 (00:03:33) adramelech: duvara yaslanıp tüttürecektim

(00:04:01) Laughing_Madcap: içeri girip önce kepenk sonra kapıyı kapatıyorum

(00:04:04) Laughing_Madcap: içeride durum nedir?

 (00:04:12) (KoyuBeyaz): Bu arada okulun ikinci katı ''BUUUUM! şeklinde bir ses ile yerle bir oluyor.
Camdan almanlar falan uçuyor dışarı. Yer titriyor.

(00:05:07) adramelech: "Oh be."

 (00:05:16) (KoyuBeyaz): Kenarda kırık bir dikiş makinası, birkaç ters dönmüş sandalye, paramparça
giysiler, arkaya doğru küçük bir oda kapısı, patlak bir ampule sahip lamba ve küçük bir masanın üzerinde
iğne iplik ıvır zıvır.

 (00:05:35) (KoyuBeyaz): Adra her yer bir anda alman askerleriyle dolmaya başlıyor, orada kalırsan
naneyi yersin

(00:05:46) adramelech: Topuk tabi ki reyiz

 (00:05:58) (KoyuBeyaz): destination?

(00:06:08) adramelech: bi sokak var dedin?

(00:06:13) adramelech: duvar yıkıntısından çıkan falan

 (00:06:25) (KoyuBeyaz): evet, alman dolu şu an

 (00:06:56) (KoyuBeyaz): Ara sokaktasın, (1) yangın merdivenleri var, (2) sokağın bir ucunda geniş bir
cadde diğer ucunda (3) duvar yıkığından çıkılan sokak var.

(00:07:13) adramelech: geniş cadde ne durumda?

 (00:07:26) (KoyuBeyaz): boş

 (00:07:29) (KoyuBeyaz): görünüyor

(00:07:34) Laughing_Madcap: Dükkanın başka girişi, üst katı var mı?

(00:07:41) adramelech: Arkamı dönüp "NASIL PATLATTIM AMA" diyip el hareketi çekiyorum

(00:07:48) adramelech: geniş caddeye topukluyorum

(00:07:59) adramelech: var mı kırık çıkık?

(00:08:17) (KoyuBeyaz): yalnızca küçük bir kapı görünüyor dükkanın ucunda, bir de arkanda girdiğin yer.
Bu arada dükkan titriyor, sokaktan alman askerleri geçiyor koşarak.

 (00:09:17) (KoyuBeyaz): Baal, iyisin iyi. Geniş caddede oradan oraya kaçışan bir kaç sivil görüyorsun.
Hepsi aynı yere doğru koşuyor, metro istasyonu gibi bir şeyin tabelası var uzakta. Niye kaçtıkları da belli,
iki dev tank ve onlarca alman uzak köşeden yaklaşıyor.

(00:09:20) Laughing_Madcap: Sırtıma astığım silahı elime alıp, elimden geldiğince sessizce arka kapıya
ilerliyorum.

(00:09:23) Laughing_Madcap: Nedir?

(00:09:45) (KoyuBeyaz): Tuvalet. Kare biçimli bir penceresi var tel örgü takılı.

 (00:10:25) Laughing_Madcap: Pencereden sığabilir miyim? Pencerenin açıldığı sokakta ses var mı?

 (00:11:22) (KoyuBeyaz): Pencereden zorlarsan sığarsın, öyle ki etrafındaki tuğlalar yer yer kırık dökük.
Az vursan yıkılacak gibi duvar. Çıktığı sokak ise tel yüzünden göremesen de oldukça dar gibi

 (00:11:26) (KoyuBeyaz): ve boş yani

 (00:12:12) Laughing_Madcap: tankın çıkardığı sesten yararlanarak pencereyi zorluyorum ve çıkıyorum
arkadan

 (00:13:24) (KoyuBeyaz): Zor bela çıktığın dar sokağın ileri köşesinde bir hareket fark ediyorsun. İki
adam kanalizasyon kapağını açmaya çalışıyor, üzerlerindeki kıyafetlerden sivil ya da direnişten olduklarını
anlayabiliyorsun.

(00:14:17) Laughing_Madcap: Koşturuyorum yanlarına, nasıl durum açılacak gibi mi?

 (00:15:04) (KoyuBeyaz): Adamlar seni görünce silahlarına sarılıyorlar. Biri tam ateş edecekken diğeri
eliyle dur işareti yapıyor. ''Sen kimsin?'' diye bağırıyor fransızca şüpheli bakışlarla

(00:15:55) Laughing_Madcap: kısa bir özet, durumumuz envanterimiz vs?

(00:16:08) Laughing_Madcap: Tristan, Resistancé! Fazla zaman yok, açılmayacak gibiyse metro
istasyonuna gidelim. Gidemeyecek durumdaysak, gizlenebilecek bir yer biliyorum.

 (00:17:54) (KoyuBeyaz): Şöyle ki; Elinde tekli atış yapan uzun namlulu bir tüfek ve 15 mermi,
direnişteki adamdan alabildiğin bir pistol ve bir şarjör mermi, bir madalyon var. Açsın ve yorulmaya
başladın ama sağlığın iyi.

(00:18:12) adramelech: Ben noldum en son?

 (00:18:20) (KoyuBeyaz): Adam kısa süre sana bakıp silahını indiriyor ve ''Yardım et öyleyse'' diyerek
kapağı açmaya çalışıyor.

 (00:18:36) (KoyuBeyaz): sen cadde girişindesin, soldan almanlar geliyor koşa koşa tanklarla, sağa
kaçan siviller var metroya doğru

(00:18:56) adramelech: Başka bir şey yok mu etrafta?

(00:19:01) Laughing_Madcap: Yardım ediyorum.

(00:19:26) (KoyuBeyaz): başka bir şey yok abi geri dönebilirsin istersen ama orada okul yıkıntısı var ve
asker dolu sayende

 (00:20:25) (KoyuBeyaz): kapağı zar zor açıyorsunuz adamın biri içeri dalıyor, ardından diğeri ''Önce sen''
diyor. Girmeye niyetlendiğin anda ise arkadan size doğru ateş açılıyor. ''ÇABUK ÇABUK!''

(00:20:41) Laughing_Madcap: atlıyorum peşinden

(00:20:53) adramelech: Syande ne olum, cephanelik yok ettim daha ne

(00:20:59) Laughing_Madcap: (abi ilk fırsatta TARDIS yaratıp alacağım seni ordan, rahat ol)

(00:21:15) adramelech: bende metroya topukluyorum o halde

 (00:21:34) (KoyuBeyaz): Kısa süre düşüp aşağı iniyorsun. Üzerine de son kalan adamın cesedi düşüyor
hemen ardından. Başından vurulmuş. Diğer adam ''Lanet olsun! Koş!'' diye bağırıyor ve kanalizasyonda
koşuyor''

 (00:22:33) (KoyuBeyaz): Baal, arkandan fena ateş etmeye başlıyorlar, en geride sen varsın ve ayağın
yüzünden yavaşsın. Ama şanslısın, köşeyi dönüyorsun ve metroya dalmayı başarıyorsun. Merdivenlerden
yuvarlanarak indikten sonra küçük bir elle çalışan vagon görüyorsun ilerlemeye başlamış durumda, üstü
fransız dolu.

(00:22:51) Laughing_Madcap: Elimden geldiğince hızla koşuyorum

(00:22:59) adramelech: "LAN DURUN MAKİNELİ TÜFEĞİM VAR KORURUM SİZİ" diye bağırıyorum.

(00:23:22) Laughing_Madcap: (Curse Aura: Oyuncunun etrafındakiler başlarından vurularak ölür. )

(00:23:43) adramelech: aahah

 (00:23:57) (KoyuBeyaz): Madcap, arkandan ufak bir tıkırtı duyuyorsun. Şöyle ki; ''tık tık tıktıktıkıkıkıtık.
BOM!'' Kanalizasyonda bir el bombası patlıyor ve duvarın yarısı üzerine çöküyor. Bayıldın.

(00:24:15) adramelech: oha

(00:24:20) adramelech: ragequit yap madcap

 (00:24:26) (KoyuBeyaz): Adra, adamlardan biri kooooş! diye bağırıyor sana. Arkandan metroya dalan
adamları duyabiliyorsun. Vagon yavaşlamadı ama yetişirsin belki

(00:24:44) adramelech: koşuyorum? :D

 (00:25:04) (KoyuBeyaz): Duvara çarpana kadar koş madem.

(00:25:15) ChatBot: Laughing_Madcap 1d20 attı ve 16 geldi.

(00:25:24) Laughing_Madcap: Bayılıyorum, evet.

(00:26:09) (KoyuBeyaz): Vagona zar zor atlıyorsun, ama arkandaki adamlar da ateş etmeye başlamış
durumda, bacağına kurşun yiyorsun ve kafayı vagonun demirine çarpıyorsun. Bayıldın anacım.

(00:26:16) (KoyuBeyaz): Şimdi bi toparlamak için fırsat oldu

(00:26:18) adramelech: noluyo lan

 (00:26:22) Laughing_Madcap: artistik bayılıyorum

(00:26:37) ChatBot: adramelech 1d10 attı ve 6 geldi.

(00:26:40) Laughing_Madcap: aha bayıldık

(00:26:42) adramelech: dramatik bayılıyorum

(00:27:10) Laughing_Madcap: aynı frekansta bayıldığımız için yaşadığımız ruhsal yolculuk sırasında
buluşuyoruz?

(00:27:15) ChatBot: Laughing_Madcap 1d10 attı ve 8 geldi.

 (00:27:23) ChatBot: adramelech 1d10 attı ve 8 geldi.

(00:27:25) adramelech: oha

(00:27:26) Laughing_Madcap: vallahi buluştuk.

(00:27:52) Laughing_Madcap: sagsafdsafad

(00:27:53) Laughing_Madcap: rp bonusu geç, zar bonusu hakettik

 (00:27:59) (KoyuBeyaz): Madcap, gözlerini açtığında beyaz çarşaflarla örtülü bir yatakta başın sarılı
halde uyanıyorsun. Karanlık bir ortam muhtemelen yer altında bir yerdesin. Yanında başka yataklar ve
yatan başka adamlar var.

 (00:28:26) (KoyuBeyaz): Yanındaki yatakta da çikolata rengi derili tipsiz mi tipsiz bi eleman uyuyor.

(00:28:42) Laughing_Madcap: Bayılıyorum.

 (00:28:46) (KoyuBeyaz): hagxssad

(00:28:46) Laughing_Madcap: asgsaşfsafa

(00:28:52) adramelech: dfghdfg

 (00:29:08) (KoyuBeyaz): O tipsiz de sen oluyorsun Adracım

(00:29:10) Laughing_Madcap: "Ha?"

(00:29:17) Laughing_Madcap: Yavaşça kalkmaya çalışıyorum, başımı tutarak

(00:29:26) adramelech: uyandım mı ben

 (00:29:32) (KoyuBeyaz): sen uyu az.

(00:29:41) adramelech: olum ohoo

(00:29:47) adramelech: daha patlatılacak cephaneler var

(00:30:25) (KoyuBeyaz): İyi durumdasın, baş ağrını saymazsak. Ayağa kalkabildin, bir çeşit revirdesin

 (00:31:09) Laughing_Madcap: Eşyalarım?

 (00:31:14) (KoyuBeyaz): Baal uyandın

(00:31:16) adramelech: olum açılın ben doktorum diye girsene

 (00:31:17) (KoyuBeyaz): Bacağın ağrıyor

(00:31:19) adramelech: hah

 (00:31:32) (KoyuBeyaz): Yanında aval aval etrafa bakan Madcapi görüyorsun

(00:31:43) adramelech: "Lan!" diyorum ona.

(00:31:50) Laughing_Madcap: que le fucké ?

(00:32:16) adramelech: "varmue senniue cigüratte?"

(00:32:33) adramelech: o sırada le cigürate miydi gramerim yanlış mı diye düşünüyorum

(00:32:51) (KoyuBeyaz): İçeri sarı saçlı cüsseli yara izli falan karizmatik bir eleman giriyor. ''Uyandınız
demek'' diyor. ''Yemek yemek istiyorsanız ortak salona gelin.'' deyip çıkıyor

(00:33:24) Laughing_Madcap: Bu arada madalyon cebimde mi hala?

 (00:33:33) adramelech: "Almanlar naptı?" diyorum ben bu sarı saçlı adama

(00:33:45) (KoyuBeyaz): evet, silahlar yok ama madalyon üzerinde

 (00:34:03) (KoyuBeyaz): Adamın umurunda değilsin, çıkıp gitti, öyle bir bakmak için gelmiş belli

(00:34:05) Laughing_Madcap: madalyonu boynuma asıp herifi takip ediyorum. önce yemek sonra soru

 (00:34:15) adramelech: Bende gidiyorum peşinden

(00:34:18) Laughing_Madcap: "Gel gel, bi yemek yiyek."

 (00:35:05) adramelech: "adın neydi reyis?"

(00:35:11) Laughing_Madcap: Tristan. Senin?

 (00:35:11) (KoyuBeyaz): büyükçe bir odaya giriyorsunuz, uzun masalar var, metal kaplarda yemek yiyor
onlarca kişi. Bayağı kalabalık, erkek kadın genç yaşlı... Sarı saçlı adam en uçta masalardan birinin
başında dikilmiş sigara içiyor.

(00:35:38) adramelech: "hatırlamıyorum. kafama büyük hasar almış olmalıyım. bundan sonra adım reyis
olsun madem"

 (00:36:14) Laughing_Madcap: "Geçmiş olsun Le Reyiz, baya yanmışsın. Neyse, yemek yiyelim de.."

 (00:36:18) Laughing_Madcap: Oturuyorum boş bir yere.

(00:36:31) adramelech: Sarı saçlı adamın yanına gidiyorum. Dikiliyorum böyle.

 (00:37:24) (KoyuBeyaz): Oturduğun yerdeki adamlardan biri kafasını çevirip sana selam veriyor hafifçe.
Önüne bakıp ''Yemek istiyorsan şurdan al'' diyerek ilerde büyük bir tencerenin başında bekleyen tipsiz
kadını gösteriyor

(00:37:43) (KoyuBeyaz): Sarı saçlı adam sana bakmadan ''Bir şey mi istedin?'' diyor Baal

 (00:38:17) Laughing_Madcap: Yemek almaya kalkıyorum yalpalaya yalpalaya. Ne var yemekte?

(00:38:24) adramelech: "Almanlar ne durumda onu merak ettim müdür."

 (00:38:46) (KoyuBeyaz): lapa. Afiyet olsun diyor tipsiz kadın eline tabak tutuşturduktan sonra

(00:38:53) adramelech: dsfads

(00:39:10) Laughing_Madcap: Az önceki yerime oturup yiyorum yemeğimi. le afiyet olsun.

 (00:39:43) (KoyuBeyaz): ''Ağzımıza sıçmakla meşguller.'' diyor ve sigarasını atıp eziyor kocaman asker
botuyla. ''Git yemeğini ye, hazırlan, az sonra biz de onların ağzına sıçacağız.''

(00:40:27) adramelech: "Hazırım ben. Geçen gün hayatımın ilk gerçek aksiyonuna girip okuldaki
cephaneliklerini patlattım, bi sigarayı hak etmedim mi?"

 (00:41:02) (KoyuBeyaz): Yanında uzun siyah saçlı genç bi kız var, 17 18 yaşlarında ama Fransız
sonuçta, büyük gösteriyor yani. ''Madalyon güzelmiş'' diyor durup dururken.

(00:41:34) adramelech: (bence madalyon tardis'in anahtarı abi)

 (00:41:44) (KoyuBeyaz): ''Tabi, ben de iki alman tankını tek elle ters çevirdim. Başımdan ayrılmazsan
almanlara ilk koşan sen olacaksın ufaklık. Uza.''

(00:41:49) Laughing_Madcap: "Sahibi de öyleydi. Buraya gelmeye çalışırken yaralandı, dayanamadı ne
yazık ki."

(00:42:13) Laughing_Madcap: (birden huuuuuğğğh...huuuuğğğh... sesleri duyuluyor. The Doctor is here.)

 (00:42:24) (KoyuBeyaz): ''hmm, üzgünüm. Yakının mıydı?''

(00:42:28) adramelech: "Hadi lan. Nasıl yaptığımı detaylı bir şekilde anlatabilirim. Hem sarsıntıyı
hissetmediniz mi?

(00:42:38) adramelech: (abi çok önemli bir şey var)

(00:42:49) adramelech: (dont blink. dont even blink. blink and you are dead)

(00:42:57) Laughing_Madcap: bone a petit.

(00:43:00) Laughing_Madcap: "Adını bile bilmiyorum açıkcası. Ama şu halde, hepimiz bir birimizin yakınıyız
sanırım."

(00:43:08) Laughing_Madcap: Lagı exterminateleyeyim.

 (00:43:16) (KoyuBeyaz): Yemek yiyen adamlardan iri cüsseli bir tanesi kalkıp ensenden tutuyor ve sana
uza dedik diyor ve üç metre savuruyor seni.

 (00:43:27) (KoyuBeyaz): Baal'ı tabi.

(00:43:39) Laughing_Madcap: zar at abi. bakalım nasıl düşeceksin

(00:43:49) adramelech: Soktuğumun direnişi diyip çadırdan topukluyorum

(00:44:01) Laughing_Madcap: havada? sakşfjsladj

 (00:44:12) (KoyuBeyaz): Çadır ne alaka lan :d

(00:44:19) adramelech: çadır sandım

(00:44:22) adramelech: nereyse oradan işte

(00:44:26) adramelech: camdan bile atlıyor olabilirim

(00:44:31) adramelech: dua ediyorum 10. katta olmayalım

 (00:44:34) (KoyuBeyaz): çıkışı bilmiyorsun yalnız

 (00:44:37) (KoyuBeyaz): cam yok

(00:44:50) adramelech: olum gördüğüm ilk kapıdan topuk?

(00:44:53) adramelech: sinir oldum adamlara

(00:45:05) adramelech: ne sigara veriyorlar ne değer biliyorlar pehey

 (00:45:32) (KoyuBeyaz): Sarı saçlı direnişin başındaki eleman. Olacak o kadar havası

 (00:45:55) adramelech: elimde fırsat varken iki tane patlataydım gözüne

(00:46:13) adramelech: valla çok gıcık oldum şu an

(00:46:17) adramelech: napsam?

 (00:46:22) (KoyuBeyaz): Kız gülümsüyor, ''Sanırım.'' diyor ve elini uzatıyor. ''Adım Belle, seninki?''

(00:46:25) adramelech: düştüğüm yerde uslu uslu oturuyorum o zaman.

 (00:46:32) (KoyuBeyaz): Yemek ye?

(00:46:41) adramelech: yok istemiyorum saol

 (00:46:44) (KoyuBeyaz): az sonra fırsatın olmayacak yani, miden gurulduyor

 (00:47:25) adramelech: yemiyorum ben, küstüm.

 (00:47:46) (KoyuBeyaz): sen bilirsin :P

 (00:48:30) Laughing_Madcap: "Tristan. Memnun oldum." Lapayı bitiriyorum. "Bir alman kampında kafama
sıkılacakken dakikalar sonra burda olmak ve bunu hiç garipsememek. Le Teey tey. Sende durumlar nasıl
Belle, burada ne yapıyorsun?"

(00:48:37) adramelech: alman saflarına katılmayı planlıyorum ben ama

(00:48:45) adramelech: sıkıcam sarının kafasına

 (00:48:58) (KoyuBeyaz): devam edelim mi?

(00:49:23) Laughing_Madcap: edelim edelim.

 (00:49:41) adramelech: yerde oturuyorum ben

(00:49:54) adramelech: sarıya doğru dönmüş bir şekilde sırtımı duvara yaslıyorum

(00:49:57) adramelech: ona dikiyorum gözümü

(00:50:05) adramelech: hayali bir sigaram varmış da içiyormuş gibi yapıyorum

(00:50:08) Laughing_Madcap: birazdan sarıya ben çok kritik bir soru soracağım, rahat ol abi.

 (00:50:39) (KoyuBeyaz): ''Diğerleri ne yapıyorsa onu, kurtulmak için karşı koyuyorum işte.'' diyor kız.
Kısa süre sessiz kalıyor falan tam sana dönüp konuşacakken ''ZIRRRIRIRRIRIR'' diye sinir bozucu bir ses
yankılanıyor etrafta. Herkes bir anda ayaklanıyor.

(00:51:02) Laughing_Madcap: Refleks olarak ayağa fırlıyorum. "Neler oluyor?"

 (00:51:12) (KoyuBeyaz): Sarı saçlı bağırıyor ''Vakit geldi. Cephanelikten silahlarınızı alın ve girişte
toplanın. Bugün o alman köpeklerine gücümüzü göstereceğiz!''

(00:51:22) adramelech: "Sigaram bitmedi"

 (00:51:47) (KoyuBeyaz): ''Vakit geldi.'' diyor kız korkak bakışlarla. İstemsizce ayağa kalkıyor ve koşarak
odadan çıkan kalabalığa karışıyor.

(00:51:52) adramelech: tam dayak yiyecek adam modeliyim onu fark ettim

 (00:52:10) (KoyuBeyaz): Adra seni takan yok, orda oturursan ya ezileceksin yada tek kalacaksın sanırım

(00:52:26) adramelech: Ayağa kalkıyorum bende, Tristan'ın yanına gidiyorum. "Cephaneliği patlattığıma
inanmadıklarına inanabiliyor musun? Lanet federaller."

(00:52:49) adramelech: oha aslında süper şivesi olurdu zenci benim adam dfa

(00:53:01) Laughing_Madcap: "Eee.. Ben inanıyorum sana da..." etrafa bakınıyorum. "Sanırım gitmemiz
gerek?" Kalabalığa doğru yöneliyorum

(00:53:09) adramelech: bende takip

(00:53:24) Laughing_Madcap: adam zenci kender

(00:53:35) adramelech: çok korkutucu lan

(00:53:39) adramelech: ÇOK ÇOK KORKUTUCU

(00:53:43) adramelech: ürperdim

 (00:54:04) (KoyuBeyaz): Kalabalığı takip edince cephaneliğe varıyorsunuz, herkesin eline bir tüfek
tutuşturuyorlar ve ilerdeki büyük oval odaya yolluyorlar. Sıra Baal'a gelince adam duraksıyor. ''Sniper
kullanmayı biliyor musun genç arkadaşım?''

(00:54:08) Laughing_Madcap: almanlar neye bulaştıklarının farkında değiller

(00:54:31) adramelech: "Patlayıcılar ve uyuşturucular ilgi alanım ama ısrar ediyorsan?"

(00:54:42) adramelech: fgshdfjdsafsdf

 (00:55:01) (KoyuBeyaz): Adam sırıtıyor. ''Daha iyi.'' diyor ve arkadan çıkarıp sana bir  .... veriyor.

 (00:55:04) (KoyuBeyaz): 1d8 atsana :D

 (00:55:08) (KoyuBeyaz): silahını ona göre seçicem

(00:55:13) adramelech: niye 8 lan.

(00:55:14) Laughing_Madcap: zenci kender + sniper. sıçtık.

 (00:55:21) adramelech: sarı gitti abi kafadan

 (00:55:24) (KoyuBeyaz): 8 tane silah çeşidi var aklıma o yüzden

 (00:55:26) (KoyuBeyaz): udhascd

 (00:55:43) ChatBot: adramelech 1d8 attı ve 8 geldi.

(00:55:46) adramelech: oha

(00:55:46) adramelech: sdghak

 (00:55:47) (KoyuBeyaz): oha

(00:56:04) adramelech: sniper olur aslında

(00:56:08) adramelech: otomatik sniperlar var ya

 (00:56:18) adramelech: sarı ve beni iten ibneyi aynı anda atarım

 (00:56:41) (KoyuBeyaz): Adam sırıtıyor ve arkadan koca bir sandığı açarak bir RPG çıkarıyor. ''Temiz
kullan.'' diyor gene sırıtarak. Ardından da eline bir tüfek tutuşturuyor. ''Yanında kimse var mı, mermileri
taşıyacak falan?'' diyor

(00:56:55) adramelech: RPG Mİ

(00:57:14) (KoyuBeyaz): 8 abi, sığınaktaki tek RPGyi aldın yani

 (00:57:20) (KoyuBeyaz): artı tüfek

(00:57:30) adramelech: SIÇTIM SARISILI AĞZINA

 (00:57:37) (KoyuBeyaz): fdcasgdas

(00:57:38) adramelech: SARILI* HELECANDAN YAZAMIYORUM

(00:57:53) Laughing_Madcap: "Var!" diyorum reyizin yanında biterek, tam bir ezik gibi.

(00:58:00) Laughing_Madcap: o sırada gözlerimden iki damla yaş süzülüyor.

(00:58:20) adramelech: "Arkadaş da aslında iyi sniper kullanır, ona da böyle bir şeyler versen?" diyorum
madcap'i göstererk

(00:58:30) Laughing_Madcap: safkjsladjak

(00:58:34) Laughing_Madcap: adam soracak şimdi "Türk müsün?"

(00:58:48) adramelech: mavi donum bile var.

 (00:58:54) (KoyuBeyaz): ''Ah çok iyi!'' diyor adam ve bir sandık açıp içinden bir kaç füze alıyor ve bir
sırt çantasına tıkıyor. Uzatıyor sana, ''dikkatli taşı adamım, patlar.'' diyor ve kahkaha atıyor.

 (00:59:16) (KoyuBeyaz): Etraftakiler adama pis pis bakıyor falan ama adam cephaneci tabi kimse
bulaşmıyor.

(00:59:23) adramelech: adshas

(00:59:40) Laughing_Madcap: Sarılıdan sonraki hedefini ben seçiyim mi abi.

(00:59:48) Laughing_Madcap: aklıma birisi geldi.

 (01:00:07) (KoyuBeyaz): Sarılı bağırıyor öbür yandan. ''Dışarı çıkınca etraftaki binalara dağılın ve
bekleyin. Konvoy geçerken saldıracağız, ben ateş etmeden kimse kendini göstermesin!''

(01:00:10) adramelech: Roket atarı kasıklarıma dayayıp, 45 derecelik açıyla yukarı kaldırıyor ve
cephanelikten öyle çıkıyorum,

 (01:00:16) (KoyuBeyaz): Kapı açılıyor, oluk oluk insan akıyor kanalizasyona

(01:00:17) adramelech: herkese göstere göstere

(01:00:44) Laughing_Madcap: reyizi takip ediyorum da laga ….

(01:01:18) (KoyuBeyaz): Sokağa çıktınız, herkes dağılıyor. Bir başınızasınız herkes bir yerlere koşarken.

 (01:01:44) (KoyuBeyaz): Siyah saçlı kız arkanda belirdi Madcap, ''Hey! Nereye gidiyoruz?''

(01:01:45) adramelech: Dönüyorum ben arkaya "Nereye çıkalım lider, binanın tepesinden tank mı
avlasak?"

(01:03:13) adramelech: (abi ben buldum kendimi http://en.wikipedia.org
/wiki/File:ISF_member_armed_with_RPG-7.jpg )

(01:03:21) adramelech: (bunun zencisi)

 (01:03:24) (KoyuBeyaz): dksajg fgasdas

 (01:03:43) (KoyuBeyaz): senin elindeki RPG bunun iki katı kalın bu arada

(01:03:44) Laughing_Madcap: Reyizi takip.

(01:03:47) adramelech: (bide roketin arkasını kasıklarına dayamış olanı)

(01:03:58) adramelech: Dönüyorum ben arkaya "Nereye çıkalım lider, binanın tepesinden tank mı
avlasak?" diyoum madcap'e

(01:05:09) (KoyuBeyaz): Herkes sokağın çevresindeki binalara pusmuş durumda

(01:05:27) Laughing_Madcap: "Evet, bununla sokaklarda dolaşmayalım. Üzülürler." Belle'ye dönüyorum.
"Tank avlayacağız, bizimle misin?"

 (01:05:54) adramelech: "Hadi şuna çıkalım o zaman" diyorum, sarının olduğu yere en yakın binayı
göstererek"

 (01:06:23) (KoyuBeyaz): ''Sounds fun!'' diyor ve sırtındaki kendinin iki katı sniper tüfeğini eline alıyor.
İleride dört katlı bir bina gösteriyor ''Şurası nasıl?''

(01:06:27) Laughing_Madcap: obi-wan'ın sesi uzay ve evrende yolculuk yapıp yankılanıyor o sırada; i
have a bad feeling about this.

(01:07:08) adramelech: Kızla benim gösterdiğim bina aynı değilse,45 derecelik açıyı 75 derece yapıyorum.

(01:07:11) Laughing_Madcap: "Haydi madem, hızlı." Gidiyoruz oraya ve pusuyoruz.

(01:07:14) adramelech: "hayır benim dediğime gidiyoruz."

 (01:07:16) (KoyuBeyaz): aynı bina

(01:07:21) adramelech: tamam o zaman

(01:07:28) Laughing_Madcap: Olsun yine de onun dediği.

 (01:07:36) adramelech: jhgdsksdj

(01:07:53) adramelech: pustuk en üst kata biz

 (01:07:56) (KoyuBeyaz): Kız en önden koşuyor. 4. katta muazzam bir pusma noktası buluyorsunuz ve
yere yatıyorsunuz, sokak ayaklarınızın altında.

(01:07:58) Laughing_Madcap: bu arada hangi yıldaydık?

(01:07:59) adramelech: pusabildik mi?

(01:08:09) adramelech: 2099 du sanırım

(01:08:20) Laughing_Madcap: uçan kaykay =(

(01:08:28) adramelech: =/

 (01:08:29) (KoyuBeyaz): Kızın telsizi var, sarılının sesi geliyor, ''Belle, pozisyon aldın mı?'' Kız ''Olumlu''
diyor.

(01:08:42) adramelech: "Sarılı nerdeymiş bi öğrensene" diyorum

 (01:08:45) (KoyuBeyaz): Sarılı telsizden küfür ediyor ''Şu füzeli yavşak nerede? Onu gören bana rapor
versin!'' diyor

(01:08:47) adramelech: kaç tane füzemiz var?

 (01:08:53) (KoyuBeyaz): 8

(01:08:59) adramelech: tamam

(01:09:02) adramelech: madcap'e diyorum ki

 (01:09:02) (KoyuBeyaz): biri füzede 7si madcapte

(01:09:18) Laughing_Madcap: çantayı güvenli bir yere koyuyorum ve reyizin tüfeğini alıyorum. "Almanlar
binaya ulaşırsa, birilerinin sizi koruması gerek."

(01:09:31) adramelech: "7 tanesini istediğin yere sallıyoruz. hatta al sen kullan. ama sonuncuyu ben
atacağım" diyorum

 (01:09:51) adramelech: kıza dönüyorum. "sarılı neredeymiş?"

(01:10:10) Laughing_Madcap: "Reyiz?"

 (01:10:22) (KoyuBeyaz): Belle telsizle konuşuyor önce. ''Füzeli yavşak benimle.'' diyor ve gülüyor. İlerde
bir bina gösteriyor sana ''şurada ikinci katta.''

(01:10:23) Laughing_Madcap: adam inanmış

(01:10:33) adramelech: "Efendim müdür?"

(01:10:53) adramelech: "Saolasın hanım kızım."

(01:10:54) Laughing_Madcap: "Mıknatıslar nasıl çalışır? Sarılıyı bırak da almanlara odaklan."

(01:11:15) Laughing_Madcap: türol1

(01:11:16) adramelech: "Almanları seveyim sana bir şey olmasın."

(01:11:33) adramelech: Hadi nedir durum? Geldi mi alman tankları?

 (01:11:47) (KoyuBeyaz): Telsizden ses geliyor. ''Söyle ona gördüğü tüm tankları uçursun, ona bir
karton sigara alacağım.'' diyor. ardından ekliyor. ''Hazır olun, geliyorlar.''

(01:12:08) adramelech: "Adam bir askerin gönlüne giden yolun akciğer kanserinden geçtiğini biliyor."

(01:12:18) (KoyuBeyaz): Sokağın başından tanklar ve yanında yürüyen askerler görünmeye başlıyor

 (01:12:32) (KoyuBeyaz): bir tank görüyorsunuz şu an

(01:12:33) Laughing_Madcap: "Emiri bekleyin."

 (01:12:40) (KoyuBeyaz): iki tank oldu

(01:12:44) adramelech: Müdüre dönüyorum

 (01:12:52) (KoyuBeyaz): iki tank ve bir kamyon

(01:12:53) adramelech: "Ne bekliycem lan."

(01:12:58) Laughing_Madcap: Telsize sarılıyorum, "saldırıya izin var mı?"

 (01:13:10) (KoyuBeyaz): iki tank bir kamyon ve bir askeri cip ile yaklaşık 40 asker, yaya

 (01:13:14) (KoyuBeyaz): ''bekleyin!'' diyor

 (01:13:22) (KoyuBeyaz): üç tank, cipin ardından bir tane daha geliyor

 (01:13:26) (KoyuBeyaz): konvoy sokağın ortasında

(01:13:27) Laughing_Madcap: "Bekle."

(01:13:29) adramelech: Telsize konuşuyorum. "Neyi bekliyoruz lan"

 (01:13:37) (KoyuBeyaz): telsizden ses geliyor ''Gebertin orospu çocuklarını!''

(01:13:42) Laughing_Madcap: "GO GO GO!"

 (01:13:54) (KoyuBeyaz): Belle tek atış yapıyor ve kıyamet kopuyor. ''DAN!'' Cipteki general yerde.

(01:13:55) adramelech: BIIIÇİİİÜÜÜÜUUUVVVV

(01:14:03) Laughing_Madcap: Çantadan ikinci füzeyi çıkartıp hazır bekliyorum

(01:14:19) adramelech: noldu vurdum mu? "Yenisini sok yenisini sok"

 (01:14:24) (KoyuBeyaz): İlk tank havaya uçuyor gürültüyle. Almanlar tankların arkasına gizleniyor ve
etrafa ateş açıyorlar

 (01:14:27) (KoyuBeyaz): yaylım ateşi başlıyor

(01:14:30) Laughing_Madcap: Sokuyorum.

(01:14:40) adramelech: BİİİİÇUUIIİİİİVVV

 (01:14:53) (KoyuBeyaz): Kamyon iki sokak öteye fırlıyor.

(01:15:00) Laughing_Madcap: *chorus* yeni füzeyi hazırlıyorum ve silah uygun olunca yerleştiriyorum

 (01:15:05) (KoyuBeyaz): Tanklardan biri topunu sizin olduğunu yere çeviriyor.

(01:15:17) Laughing_Madcap: "TANKI İNDİR!"

(01:15:20) adramelech: BIÇUUUUVVVV

(01:15:25) Laughing_Madcap: *chorus*

 (01:15:27) (KoyuBeyaz): Belle ''Lanet OLSUN!'' diye bağırıyor.

 (01:15:41) (KoyuBeyaz): tank uçmadı, füze yanına isabet ediyor.

(01:15:50) adramelech: BAÇUUUAAVAVAVAVAV

 (01:15:53) (KoyuBeyaz): ''KAÇIN!'' diyor Belle ve kalkıp koşuyor!

(01:16:02) adramelech: füzeyi attıktan sonra topuk

 (01:16:04) (KoyuBeyaz): 5

 (01:16:05) (KoyuBeyaz): 4

 (01:16:08) (KoyuBeyaz): 3

 (01:16:09) (KoyuBeyaz): kaçın lan

 (01:16:12) (KoyuBeyaz): 2

(01:16:14) Laughing_Madcap: kaçızlıyoruz

 (01:16:16) (KoyuBeyaz): 1

 (01:16:22) (KoyuBeyaz): top ateşleniyor ‘’BOMM!’’

 (01:16:32) (KoyuBeyaz): dördüncü kat pert, merdivenlerdeyken duvara doğru uçuyorsunuz

(01:17:00) Laughing_Madcap: "Belle? Reyiz?"

(01:17:05) adramelech: "Sarı böceğe sor lan tank pert mi. orospu tank"

 (01:17:07) (KoyuBeyaz): Belle ayağa kalkıyor ''Diğer iki tankı indirmeliyiz!'' diyor ve Baal'ın elinden
tutuyp kaldırıyor. ''Gelin!'

(01:17:23) Laughing_Madcap: Çantayı atıyorum sırtıma, takipteyim.

 (01:17:27) (KoyuBeyaz): Telsizden ses geliyor ''İNDİRİN ŞU SİKTİĞİMİN TANKLARINI ARTIK!''

(01:17:37) adramelech: "SİKTİRTME BELANI SUS Bİ"

(01:17:49) Laughing_Madcap: BELLA BENİM LAN!?

(01:17:52) Laughing_Madcap: aşjsfksaj

(01:17:56) adramelech: hdgsfaghsdvkahlgsd

 (01:18:02) (KoyuBeyaz): 3. kat, yeni pozisyondasınız, Belle sniperla her atışta bir adam indiriyor, kız
manyak çıktı.

 (01:18:07) (KoyuBeyaz): shdfasgsa

(01:18:12) adramelech: binanın herhangi camına çıkıyorum ve gördüğüm ilk tanka sokuyorum

(01:18:12) Laughing_Madcap: *chorus*

(01:18:16) adramelech: füzeyi.

 (01:18:22) (KoyuBeyaz): tank yerde

(01:18:24) adramelech: BİİİÇÇÇAUUUUUVVVVVFSS

 (01:18:25) (KoyuBeyaz): kaldı iki.

(01:18:31) adramelech: BİİÇÇOOOUUUAVVVVSSS

 (01:18:35) (KoyuBeyaz): 4 füze, 2 tank

(01:18:40) Laughing_Madcap: *chorus*

(01:19:13) adramelech: Vuramadım mı

 (01:19:23) (KoyuBeyaz): Binanın arkasından sesler geliyor. Belle sniper'ı bırakıp otomatik tüfeğini alıyor
ve arkaya dönüyor. ''Siz şunları indirin, ben onları oyalarım!''

 (01:19:38) (KoyuBeyaz): şimdi iş zara kaldı

 (01:19:40) (KoyuBeyaz): 2d8

(01:19:41) adramelech: "Kız rambo çıktı lan"

(01:19:48) ChatBot: adramelech 2d8 attı ve 7,4 geldi.

(01:19:56) adramelech: iki tane daha atıyım mı?

(01:20:00) adramelech: iki tane füzem daha var

(01:20:00) Laughing_Madcap: ben de atayım mı? :D

 (01:20:01) (KoyuBeyaz): tank gürültüyle uçuyor.

(01:20:07) ChatBot: Laughing_Madcap 2d8 attı ve 8,3 geldi.

 (01:20:09) (KoyuBeyaz): iki mermin var ve son tank görüş alanında değil

(01:20:17) Laughing_Madcap: füzeleri çok iyi sokuyorum.

(01:20:20) adramelech: "Müdür al sen at benim kolum ağrıdı, bi su döküp geleyim."

 (01:20:32) (KoyuBeyaz): Arkadan ''Argggh Uuurgh!'' sesleri geliyor.

(01:20:40) Laughing_Madcap: "SON TANK NERDE?"

 (01:20:54) (KoyuBeyaz): Sokağın köşesinde, bulunduğunuz binadan göremezsiniz.

(01:20:54) Laughing_Madcap: Telsiz var mı bizim?

(01:20:57) adramelech: "Ne bileyim lan? Sarı böceğe sor"

 (01:21:09) (KoyuBeyaz): Bu arada sarılının bulunduğu binaya askerler daldığını görüyorsunuz

(01:21:18) adramelech: ben tüfeği alıp bellaya bakıyorum

(01:21:20) Laughing_Madcap: "Diğer tankı avlamaya, çabuk!"

 (01:21:29) (KoyuBeyaz): ''ŞU TANK HALA PATLAMADI MI?'' diye bağırıyor telsizden

(01:21:31) adramelech: "Ahaha siktiret sarıyı siksinler"

(01:22:08) (KoyuBeyaz): Bella geliyor yanınıza, ''siz gidin, ben karşıyı koruyacağım'' diyor ve sniperın
başına geçiyor.

(01:22:10) Laughing_Madcap: Çantayı sırtıma atıp tüfeği Reyize veriyorum. "Başka binaya gidiyoruz,
çabuk."

(01:22:40) Laughing_Madcap: o zaman vermiyorum

(01:22:44) adramelech: "Lan bırak çantayı füzeyi sen taşıyorsun." diyip çantayı alıyorum, kibarlık
yapıyorum.

(01:22:44) Laughing_Madcap: Tüfek bende

(01:23:05) Laughing_Madcap: o zaman tüfek sende

(01:23:10) Laughing_Madcap: pff karıştı lan, nedir şimdi ? :D

(01:23:13) adramelech: tüfek çanta bende

(01:23:18) Laughing_Madcap: rpg sende, çanta+ tüfek bende.

(01:23:19) adramelech: roket atar sende

(01:23:27) adramelech: adam tüfeği aldı

(01:23:28) adramelech: peki

(01:23:38) Laughing_Madcap: go go go

(01:23:40) adramelech: rpgyi doluymuş gibi tutuyorum yerler belki

(01:23:45) Laughing_Madcap: *chorus*

(01:23:51) Laughing_Madcap: doldurdum jaskfljkda

(01:23:52) adramelech: sen önden git tüfek sende müdür diyorum

(01:24:02) (KoyuBeyaz): Karşıda uygun bina var sokaktan koşacaksınız

 (01:24:23) (KoyuBeyaz): Bella arkandan bağırıyor Madcap; ''Madalyonu kaybetme! Teyzemindi!''

(01:24:23) Laughing_Madcap: "Önden koş, sakın duraksama. Zig zag çiz. Ben seni korurum."

(01:24:39) adramelech: "Oha aile ne ara oldunuz lan"

(01:24:56) Laughing_Madcap: Reyizin peşinden koşuyorum, saldırının gelebileceği yere doğru tüfeğimi
tutarak

(01:25:06) Laughing_Madcap: "SEN DE SAKIN ÖLEYİM DEME!?"

(01:25:14) adramelech: Lan ben senin peşinden koşuyorum tüfek sende manyak

(01:25:21) adramelech: adam resmen beni öne atıyor

(01:25:24) adramelech: koşmuyorum lan

(01:25:26) adramelech: oturdum yere

 (01:25:30) (KoyuBeyaz): Sokağın karşısına güç bela geçiyorsunuz. Arada yukarıdan bir sniper sesi
geliyor, yukardan önünüze iki tane adam düşüyor.

(01:25:31) Laughing_Madcap: koruyorum seni ayı

(01:25:32) Laughing_Madcap: koş

(01:25:52) adramelech: fıransız mı bunlar alman mı

(01:25:58) adramelech: düşenler

(01:26:02) Laughing_Madcap: "Çabuk, yukarı!"

 (01:26:12) (KoyuBeyaz): Binaya çıkmaya gerek yok yalnız, tank önünüzde, etrafa makineliyle sıkıyor

(01:26:20) adramelech: sıktım ben tanka

(01:26:27) ChatBot: adramelech 1d10 attı ve 3 geldi.

(01:26:31) Laughing_Madcap: çıkmadık o zaman

(01:26:33) Laughing_Madcap: hay eline

 (01:26:34) (KoyuBeyaz): almanlar.

(01:26:37) Laughing_Madcap: de ben daha doldurmadım

(01:26:39) adramelech: tankı ıskaladı ve sarılıyı öldürdü?

(01:26:44) Laughing_Madcap: dur, ben doldurayım öyle at

(01:26:47) Laughing_Madcap: *chorus*

(01:26:48) Laughing_Madcap: at

 (01:26:49) (KoyuBeyaz): Füze tankın yanından geçip ilerdeki binaya giriyor.

(01:26:56) ChatBot: adramelech 1d10 attı ve 6 geldi.

 (01:26:59) (KoyuBeyaz): Tankın topu dönüyor üzerinize

(01:27:01) adramelech: vay anasını

(01:27:11) ChatBot: adramelech 1d10 attı ve 7 geldi.

(01:27:13) ChatBot: adramelech 1d10 attı ve 1 geldi.

(01:27:14) ChatBot: adramelech 1d10 attı ve 6 geldi.

 (01:27:14) (KoyuBeyaz): 5 metre önünüzdeki tankın topu kafanıza nişan aldı.

(01:27:15) ChatBot: adramelech 1d10 attı ve 1 geldi.

(01:27:16) ChatBot: adramelech 1d10 attı ve 10 geldi.

(01:27:19) adramelech: hah

(01:27:21) adramelech: sonuncu.

(01:27:22) Laughing_Madcap: KAAAAÇ!

(01:27:22) adramelech: evet.

(01:27:27) adramelech: *topuk*

(01:27:30) Laughing_Madcap: kaçıyoruz?

 (01:27:37) (KoyuBeyaz): Füzeyle top aynı anda ateşleniyor.

 (01:27:41) (KoyuBeyaz): ''GÜÜÜM!''

(01:27:51) Laughing_Madcap: havada buluşuyorlar ve sevişiyorlar, umarsızca.

 (01:27:51) (KoyuBeyaz): Tank havaya uçuyor, sizde geriye uçuyorsunuz

 (01:27:54) (KoyuBeyaz): Top ateşleyememiş

 (01:28:06) (KoyuBeyaz): 5 metre önünde tank mı uçurulur

(01:28:26) adramelech: çok romantik ama lan

 (01:28:26) (KoyuBeyaz): yerdesiniz, 5 metre öteye uçtunuz ama iyisiniz.

(01:28:28) Laughing_Madcap: Ayağa kalkabilecek durumdaysam ayağa kalkıyorum, "iyi misin reyiz?"

(01:28:48) adramelech: ayağa kalkmadan "sigaralarımı istiyorum"

 (01:28:51) adramelech: diyorum

(01:29:03) Laughing_Madcap: "Bella'nın yanına, çabuk." Zig zag çizerek fırlıyorum’’

 (01:29:05) (KoyuBeyaz): Yukarıdan kafana bir sigara paketi uçuyor reyiz

(01:29:12) adramelech: khdgvkad

(01:29:15) Laughing_Madcap: Bitti mi savaş?

 (01:29:21) (KoyuBeyaz): ''Al şerefsiz herif, hepimizi kurtardın!'' diye bağırıyor sarılı adam

 (01:29:28) (KoyuBeyaz): Çatışma bitti

(01:29:33) adramelech: "siktir lan daha sen varsın öldürecek"

 (01:29:49) (KoyuBeyaz): Sen onun yanına koşmaya niyetlendiğin anda önünde beliriyor Bella.

(01:29:57) adramelech: *kiss*

(01:30:04) adramelech: *go get hör*

(01:30:07) ChatBot: Laughing_Madcap 1d20 attı ve 19 geldi.

 (01:30:11) (KoyuBeyaz): Dudağına yapıştı Madcap.

(01:30:13) Laughing_Madcap: i kissed her so hard.

(01:30:14) adramelech: abov.

 (01:30:15) (KoyuBeyaz): mutlu son.

 (01:30:19) (KoyuBeyaz): fin.

(01:30:22) adramelech: kritik öpücük

 (01:30:29) (KoyuBeyaz): oha bir oyun bitirdik lan

(01:30:33) Laughing_Madcap: alt dudağı kanadı, o derece.

 (01:30:38) (KoyuBeyaz): ahsdfsadas
Uzay elbisemle kavgaya hazırım.

Çevrimdışı Laughing Madcap

  • ****
  • 960
  • Rom: 51
  • The Oncoming Storm
    • Profili Görüntüle
Ynt: Yıkım
« Yanıtla #7 : 23 Şubat 2011, 21:14:29 »
Ben açıkcası dünkü "beta" oyundan oldukça zevk aldım. Pek uygun olmasam da, vazgeçtim varım.

Nikolai Korotkov, 27, Rusya.
Attention all planets of the solar federation
We have assumed control.

Çevrimdışı Raisor

  • ***
  • 793
  • Rom: 15
    • Profili Görüntüle
Ynt: Yıkım
« Yanıtla #8 : 23 Şubat 2011, 21:20:14 »
  Ben, yaş sınırının +16 olmasını talep ediyorum sadece... Zira bir frp oynamayalı uzun zaman oldu ve bu yaş sınırı yüzünden ikinci kez kalakaldık :(
Vahşet her yanda ulu orta sergilenirken,

Sevişmek için saklanmak zorunda kaldığımız bir Dünyada yaşıyoruz.

-John Lennon.

Çevrimdışı KoyuBeyaz

  • ********
  • 2753
  • Rom: 59
  • Rasyonalist dominant.
    • Profili Görüntüle
Ynt: Yıkım
« Yanıtla #9 : 23 Şubat 2011, 21:23:10 »
Yoğun tempoya rağmen oynadığın için teşekkürler Madcap, hoşgeldin.

Raisor yaş sınırı bulunmayan ayrı bir frp de açılır ileride elbet, fakat savaş temalı olan bu oyun için gerçekten uygun değil. :)
Uzay elbisemle kavgaya hazırım.

Çevrimdışı Marius

  • ****
  • 1109
  • Rom: 31
  • poor misguided fool
    • Profili Görüntüle
Ynt: Yıkım
« Yanıtla #10 : 23 Şubat 2011, 21:30:34 »
Pehey! Öpüyorum seni!
   

Ad Soyad: Yuriy Stepan
Yaş: 20
Millet: Rusya
After I count down, three rounds, in hell I'll be in good company.

Çevrimdışı Baal Sarrus

  • **
  • 81
  • Rom: 0
  • Promethean
    • Profili Görüntüle
Ynt: Yıkım
« Yanıtla #11 : 23 Şubat 2011, 22:09:12 »
Ad: Dimitri 'Stalin' Reznov
Yaş: 52
Millet: Rus
Only those who risk going too far,
Find out how far they can go.

Çevrimdışı KoyuBeyaz

  • ********
  • 2753
  • Rom: 59
  • Rasyonalist dominant.
    • Profili Görüntüle
Ynt: Yıkım
« Yanıtla #12 : 24 Şubat 2011, 14:45:27 »
3 kişi geldiğine göre fazla kasmaya gerek yok sanırım. Herkes rus seçtiğine göre oyunun geçtiği şehrin de Moskova olması farz oldu bu arada.

Oyuncular için bu Pazar akşamı uygun mudur? Başlangıç için 20:00 ile 23:00 arası herhangi bir saat mesela?

Ayrıca oyun oynanana kadar oyuncu alımı açıktır.
Uzay elbisemle kavgaya hazırım.

Çevrimdışı KoyuBeyaz

  • ********
  • 2753
  • Rom: 59
  • Rasyonalist dominant.
    • Profili Görüntüle
Ynt: Yıkım
« Yanıtla #13 : 25 Şubat 2011, 18:27:29 »
Oyun Tarihi

27 Şubat Pazar günü saat 21:00

FRP Odası
Uzay elbisemle kavgaya hazırım.

Çevrimdışı Dúrgonath

  • ***
  • 680
  • Rom: 13
    • Profili Görüntüle
Ynt: Yıkım
« Yanıtla #14 : 27 Şubat 2011, 21:18:55 »
Say beni.

Tré Laufsson, 19, İzlanda.