|
DarLy OpuS
|
 |
« Yanıtla #15 : Ağustos 21, 2008, 02:14:53 ÖS » |
|
Çok sevimli bir filmdi yaaa.  Johnny Depp için bile izlenirdi yani.  Ders alınası yanlarıyla birlikte, eğlenceli vakit geçirmek için ideal. 
|
|
|
|
|
|
..
And I find it kind of funny I find it kind of sad The dreams in which i'm dying Are the best i've ever had I find it hard to tell you 'cause I find it hard to take When people run in circles It's a very very Mad world
...
|
|
|
|
magicalbronze
|
 |
« Yanıtla #16 : Ağustos 21, 2008, 02:31:29 ÖS » |
|
Yalnız Tim Burton kokuyordu zaten film. Bayağı belli ediyordu kendisini. Geçen izleme fırsatı buldum çok eğlenmiştim.
|
|
|
|
|
|
"Her neyse sahip olunan, doğar ve ölür. Bu nefsi müziğin içinde sıkışmış herkes İhmal eder ölümsüz aklın harikalarını." - William Butler Yeats, "Sailing to Byzantium "
|
|
|
|
|
Arlinon
Savaş ve Ateş
Genel Editör
Kerberos

Rom: 7
|
 |
« Yanıtla #18 : Ağustos 21, 2008, 03:20:20 ÖS » |
|
Güzel filmmiş gerçekten, mesaj verioyr iyi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
veritaserum
|
 |
« Yanıtla #20 : Ağustos 28, 2008, 07:13:20 ÖS » |
|
İki saat bakaar bakar o kadının helena olup olmadığı anlamaya çalışırdım  ve hiçbir zaman anlamayamamıştım  aydınlatıldığım için teşekkür ederim 
|
|
|
|
|
|
Önce, büyük büyük düşündüm; Sonra büyük büyük yaşadım. Ne varsa, onlar aldı. Şimdi bana küçük bir ölüm kaldı.
|
|
|
Isılwén
böö?
Basilisk

Rom: 3
|
 |
« Yanıtla #21 : Eylül 04, 2008, 06:47:35 ÖS » |
|
Ah bu filmi çok beğenerek izlemiştim ama Charlie'nin annesinin Helena Bonham olduğunu hiç fark etmemiştim bi daha izliyim
|
|
|
|
|
|
Acı üstüne acı Kan üstüne kan Kayna kazanım kayna, Yan ateşim yan. -William Shakespeare~Macbeth
|
|
|
Khazidhea
Melek-ül Mevt
Wyvern

Rom: 2
Full Metal Alchemist: Brotherhood !!!
|
 |
« Yanıtla #22 : Eylül 04, 2008, 06:50:38 ÖS » |
|
çok hoş bir film izlerken insanın iştahı açılıo
|
|
|
|
|
|
 lol
|
|
|
|
|
Countess
Luffie.
Troll

Rom: 0
twilight||
|
 |
« Yanıtla #24 : Ocak 08, 2009, 01:56:15 ÖS » |
|
Filmi çok güzel yaa  O çocuklardan biri olmak isterdim. 
|
|
|
|
|
|
Edward, you are only mine♥
|
|
|
DemorieL
Kerberos

Rom: 8
₪ Fake Plastic. ₪
|
 |
« Yanıtla #25 : Ocak 08, 2009, 03:55:57 ÖS » |
|
Johnny Depp... of o adam nası bi yaratıktır ya seramik hamuru gibi ne şekil verirsen ver yakışıyo... kitabı da güzeldi filmi de =)
|
|
|
|
|
|
They are all mine..
|
|
|
|
DarLy OpuS
|
 |
« Yanıtla #26 : Nisan 25, 2009, 09:15:22 ÖS » |
|
Kitabı okuduktan sonra ilk uyarlamayı izledim. Sonra da tim burton uyarlamasını. Kitap hepsinden güzeldi ama tim burton uyarlaması ilk uyarlamadan kat kat kat iyiydi. Ve kitaba ayrı bir hava katışıyla filmden apayrı bir zevk almamı sağladı.
Kitabı mı varmış? Merak ettim doğrusu. 
|
|
|
|
|
|
..
And I find it kind of funny I find it kind of sad The dreams in which i'm dying Are the best i've ever had I find it hard to tell you 'cause I find it hard to take When people run in circles It's a very very Mad world
...
|
|
|
Ozancan
Troll

Rom: 1
|
 |
« Yanıtla #27 : Nisan 26, 2009, 12:26:47 ÖS » |
|
Kitabın İngilizcesini okuyorum şu sıralar. Dili sade ve keyifli ama çok fazla bilmediğim kelime çıktığından biraz yavaş ilerliyor.
Yıllar önce Türkçesini de okumuştum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
laklak luna
Kurtadam

|
 |
« Yanıtla #28 : Ocak 29, 2010, 12:02:47 ÖÖ » |
|
Tek kelimeyle mü-kem-mel! O Umpa Lumpa'lar, Willy Wonka'nın yarı psikopat halleri [tam mı desem?], filmin ders veren yapısı, efektler... Her şeyi, her şeyi müüü-keeem-mel!
|
|
|
|
|
|
This is the violet hour, the hour of hush and wonder, when the affections glow again and valor is reborn, when the shadows deepen magically along the edge of the forest and we believe that, if we watch carefully, at any moment we may see the unicorn.
|
|
|
Berker
Goblin
|
 |
« Yanıtla #29 : Şubat 07, 2010, 08:22:37 ÖS » |
|
bu filmi izlerken canım fena bi şekilde abur cubur çekmişti
|