|
DarLy OpuS
|
 |
« : Şubat 07, 2008, 04:53:41 ÖS » |
|
İşte sizlere Kayıp Rıhtım sitesinin önerdiği okuma sırası...
Kara Elf Üçlemesi - Anayurt - Sürgün - Göç
Buzyeli Vadisi Üçlemesi - Kristal Parçası - Gümüş Damarları - Buçukluğun Mücevheri
Drizzt Do'Urden'in Maceraları Serisi - Miras - Yıldızsız Gece - Karanlığın Kuşatması - Şafağa Geçit
(Buraya kadar yazılan kitaplar R.A Salvatore'un Drizzt serisidir. Diğer kitapları aşağıdaki listeye göre okumaya devam edebilirsiniz.)
Karanlığın Yolları Serisi - Sessiz Kılıç - Dünyanın Omurgası - Kristalin Hizmetkarı - Kılıçlar Denizi
Avcının Bıçakları Serisi - Bin Ork - Yalnız Drow - İki Kılıç
Richard Awlinson'un Avatar Üçlemesi - Karanlık Vadi - Tantras - Derinsu
Tanrılar
- Yalanlar Prensi
Elaine Cunnigham'ın Yıldızışığı ve Gölgeler Serisi - Drow Kızı - Karmaşık Ağlar - Rüzgaryolcusu
Örümcek Kraliçe'nin Savaşı Serisi - Dağılma - Ayaklanma - Hüküm - Tükeniş (yayınlanmadı) - Yıkım (yayınlanmadı) - Diriliş (yayınlanmadı)
Elminster Serisi - Elminster: Bir Büyücü Yaratmak - Elminster Myth Drannor'da - Elminster'ın Cezbedilişi - Elminster in Hell (yayınlanmadı) - Elminster's Daughter (yayınlanmadı) (Yazar: Ed Greenwood)
Şarkılar ve Kılıçlar Serisi - Elfgölgesi - Elfşarkısı - Gümüş Gölgeler - Dikenhisar - Dreamsperes (yayınlanmadı)(Yazar: Elain Cunningham)
Danışmanlar ve Krallar Serisi - Büyücüavcısı - Selgeçidi - Büyücüsavaşı (Yazar: Elain Cunningham)
Ruhban Serisi - İlahi - In Sylvan Shadows (yayınlanmadı) - Night Masks (yayınlanmadı) - In Fallen Fortress (yayınlanmadı) - The Chaos Curse (yayınlanmadı) (Yazar: R.A Salvatore)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 05, 2009, 04:44:06 ÖS Gönderen: DarLy OpuS »
|
|
..
"Kalkıp haykırdım: 'Getirsin ayrılışı bu sözlerin! Rüzgârlara dön yeniden, ölüm kıyısına uzan! Hatıra bırakma sakın, bir tüyün bile kalmasın! Dağıtma yalnızlığımı! Bırak beni, git kapımdan! Yüreğimden çek gaganı, çıkar artık, git kapımdan!' Dedi Kuzgun: 'Hiçbir zaman.'
Oda kapımın üstünde, Pallas'ın solgun büstünde Oturmakta, oturmakta Kuzgun hiç kıpırdamadan; Hayal kuran bir iblisin gözleriyle derin derin Bakarken yansıyor koyu gölgesi o tahtalardan, O gölgede yüzen ruhum kurtulup da tahtalardan Kalkmayacak - hiçbir zaman!"
since 2006 -
|
|
|
GeD
Goblin
Rom: 0
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 06, 2008, 11:40:37 ÖÖ » |
|
Yeni çıkan 1000 Ork ve Yalnız Drow'uda listeye ekleyebilir misiniz? Avcının Kılıçları Serisi olaraktan.
|
|
|
|
|
|
Fantastik Edebiyatı benimsemeyen bir ülkenin hayalleride yoktur. Hayalleri olmayan bir ülkenin geleceğe tutunmak için uzandığı dallardan biride yoktur...
|
|
|
Nefertari
Nazgul

Rom: 6
Bla bla böö
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 11, 2008, 11:09:04 ÖÖ » |
|
Orada var ama yayınlanmadı diye , düzeltilmiştir..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 22, 2008, 10:07:37 ÖÖ Gönderen: Nefertari »
|
|
|
|
|
|
magicalbronze
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 22, 2008, 10:36:44 ÖÖ » |
|
Listeye son kitaplarda eklenmiş ve düzenlenmiştir.
|
|
|
|
|
|
"Her neyse sahip olunan, doğar ve ölür. Bu nefsi müziğin içinde sıkışmış herkes İhmal eder ölümsüz aklın harikalarını." - William Butler Yeats, "Sailing to Byzantium "
|
|
|
|
DarLy OpuS
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 24, 2008, 03:08:51 ÖS » |
|
Drizzt Do'Urden'in Maceraları'ndan devam etsem mi ne?! 
|
|
|
|
|
|
..
"Kalkıp haykırdım: 'Getirsin ayrılışı bu sözlerin! Rüzgârlara dön yeniden, ölüm kıyısına uzan! Hatıra bırakma sakın, bir tüyün bile kalmasın! Dağıtma yalnızlığımı! Bırak beni, git kapımdan! Yüreğimden çek gaganı, çıkar artık, git kapımdan!' Dedi Kuzgun: 'Hiçbir zaman.'
Oda kapımın üstünde, Pallas'ın solgun büstünde Oturmakta, oturmakta Kuzgun hiç kıpırdamadan; Hayal kuran bir iblisin gözleriyle derin derin Bakarken yansıyor koyu gölgesi o tahtalardan, O gölgede yüzen ruhum kurtulup da tahtalardan Kalkmayacak - hiçbir zaman!"
since 2006 -
|
|
|
Khazidhea
Melek-ül Mevt
Wyvern

Rom: 2
Full Metal Alchemist: Brotherhood !!!
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 25, 2008, 12:49:52 ÖS » |
|
biliyormusun bende onu bitirip bırakmıştım ne tesadüf 
|
|
|
|
|
|
 lol
|
|
|
FaLLeN
Kurtadam

|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 25, 2008, 01:09:27 ÖS » |
|
Drizzt Do'Urden'in Maceraları'ndan devam etsem mi ne?!  Drizzt haricindeki serileri de okuyabilirsin. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Khazidhea
Melek-ül Mevt
Wyvern

|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 25, 2008, 01:47:27 ÖS » |
|
yok benim en beğendiğim o olduğu için unutulmuş diyarları onunla tanıdım 
|
|
|
|
|
|
 lol
|
|
|
Nefertari
Nazgul

Rom: 6
Bla bla böö
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 25, 2008, 09:47:07 ÖS » |
|
Zaten Drizztle başlaması lazım ud yanılıyor muyum?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Khazidhea
Melek-ül Mevt
Wyvern

|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 25, 2008, 10:57:14 ÖS » |
|
öyle o yüzden herkesin unutulmuş diyarlar deyince aklına drizzt gelio
|
|
|
|
|
|
 lol
|
|
|
FaLLeN
Kurtadam

|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 26, 2008, 01:46:30 ÖS » |
|
Hayır, ama arkadaş çoktan başlamış zaten, Drizzt'in en önemli üçlemesi olan Kara Elf üçlemesini bitirmiş.  Eğer Drizzt'ten sıkıldıysa bu aşamadan sonra başka seriye başlayabilir diye düşündüm.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Khazidhea
Melek-ül Mevt
Wyvern

|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 26, 2008, 04:31:03 ÖS » |
|
bilmiyorum bunlar benim görüşlerim 
|
|
|
|
|
|
 lol
|
|
|
|
Herr Mannelig
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 26, 2008, 05:49:01 ÖS » |
|
Ya o değişir, ister Drizzt'le başla ister Cunningham eserleriyle ister Avatarla fark yapmaz.
|
|
|
|
|
|
Contraataques muy rabiosos, deberemos resistir; Ay Carmela! 
|
|
|
|
Nihbrin
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 26, 2008, 05:51:22 ÖS » |
|
Drizzt dışında Elminster de oldukça derin bir karakter. Nedense uzun zamandır gerçekden orijinal bir büyücü hikayesi okumamış gibi var olan kitaplarını bir solukda okudum. Tam büyücüde değil işin garibi daha çok Bard gibi. Forgotten Realms Campaign d20 kitabındaki karakter özellikleri Faerun de bir tanrı olmasını sağlayacak seviyede. Diğer kitapların yayınlanmasını umutla bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
Marisa Marisa Marisa Marisa Marisa Marisa...
|
|
|
FaLLeN
Kurtadam

|
 |
« Yanıtla #14 : Ekim 02, 2008, 05:33:36 ÖS » |
|
Drizzt dışında Elminster de oldukça derin bir karakter. Nedense uzun zamandır gerçekden orijinal bir büyücü hikayesi okumamış gibi var olan kitaplarını bir solukda okudum. Tam büyücüde değil işin garibi daha çok Bard gibi. Forgotten Realms Campaign d20 kitabındaki karakter özellikleri Faerun de bir tanrı olmasını sağlayacak seviyede. Diğer kitapların yayınlanmasını umutla bekliyorum.
Olsun olsun tanrı olsun, hemen Mystra'yı satıp favorim olarak onu seçerim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|