Kayıt Ol

Yürüyüş [Kısa Öykü]

Çevrimdışı zilenbur

  • *
  • 10
  • Rom: 0
  • Karanlık Fetişi
    • Profili Görüntüle
Yürüyüş [Kısa Öykü]
« : 14 Mart 2015, 22:54:09 »
B. Jack. Bu öykü onun hakknda. Kendisi, Thelema'nın istencini yap öğretisine bağlı bi biseksüel . Daha önce fiziki özelliklerinden hiç bahsetmedim, durun bunu anlatmaya çalışayım size; Göz çukurları var. Işığın az olduğu bir ortamda, suratı bir kafatasını andırıyor. Saçları hemcinslerinden daha uzun. Zayıf, 66 kilogram ağırlığında. Daha önceki B. Jack maceralarını okumak isteyenler aşağıdaki iki bağlantıyı kullanabilirler. http://babylonianserpent.blogspot.com.tr/2013/05/b-jack-baslangc.html ve http://boynuz.tumblr.com/post/96641477512

 B. Jack, elinde içi dolu olan sigarasıyla yürüyordu. Etrafta sokak lambaları yoktu. Arabalar yoktu ve onların geçebilecekleri bir yol yoktu. Yalnızca, dolunayın ve yıldızların ışığı anlatıyordu ona yolu. "Bu dünyayı sevemiyorum." diye düşündü. "Bunu başaramıyorum. Defalarca denedim, uzunca bir süre insanlara ve toplumda buldum suçu. Ama artık eskisi kadar emin değilim. Belki de benim hatamdır. Herneyse, bunun bir önemi yok. Gideceğim yerde, yargılarımın bir anlamı olmayacak."

 Yürümeye devam etti B. Jack. Yarım saat veya daha fazla süre boyunca yürüdü. Ve onu yaşlı bir söğütün altında, elinde bir kürekle kendisini beklerken buldu. Yanına yaklaşırken "Geldiğin için minnettarım." dedi, puslu çıkan kelimeleriyle. Karşısında, siyah saçları yüzünün büyük bir kısmını örten, beyaz bir kız vardı. Kız "Eğer merakım baskın çıkmasaydı, gelmezdim" dedi. "Bu kez ne isteyeceksin, gerçekten meraklıyım." Sesinde biraz endişe vardı. B. Jack farketmemiş gibiydi. "Hadi gidelim." dedi yalnızca ve kızın elinden küreği aldı.

Yürümeye başlamaları mı daha önce oldu, yoksa yağmurun çişelemeye başlaması mı, B. Jack birşey söyleyemezdi. Kızın uzun saçları dalgalı hale geldi, B. Jack'inkiler de. Deri ceketlerinin üzerleri, damlalarla dolmuştu. Ve yağmur, hızlandı. "Neden konuşmuyorsun?" diye sordu kız ve "Bunu artık tercih etmiyorum." cevabını aldı. Sonra ikisi de bir şey söylemedi ve yürümeye devam ettiler.

 Sonunda, bir mezarlık görüş alanlarına girdi. B. Jack kendinden emin ilerlemeye başladı. Kız gözlerini Jack'inkilere dikti, sol kaşı yukarıya kalktı ve yürümeyi durdurdu. B. Jack yürümeyi sürdürdü ve kız arkada kaldı. Bir kaç adım sonra, yürümeye devam ederek "Bu iş için, benimle birlikte gelmen gerek." dedi. Kız arkasından "Bir mezarı açmak mı?" diye seslendi. B. Jack, kıza dönüp "Hayır." dedi ve sonra mırıldanarak "Bir mezar yaratmak."

"Ölümsüzlüğün sırrını Babil'de öğrenmişti,
Adına kan akıtılması, vecdiydi onun.
Lakin, herşeyi bilmiyordu.
Herşeyi değil..."