“Kızıl Ejder’i Ararken” Çıktı!

kizil ejderi ararken top

2008 Haziranında Tudem Yayınları tarafından çıkan “Burada Ejderhalar Yaşar” adlı kitabın devamı olan “Kızıl Ejder’i Ararken” yine Tudem Yayınlarından çıktı. Hayali Coğrafyalar Atlası’nın ikinci kitabı olan bu eserin çevirmeni de, ilkinde olduğu gibi Niran Elçi!

John, Jack ve Charles Düş Adaları’nda büyük bir macera yaşayalı ve Hayali Coğrafya Atlası’nın bakıcıları seçileli dokuz sene oldu. Şimdi bir sırrı çözmek için yeniden bir araya geldiler: Biri, Adalar’ın çocuklarını kaçırıyor. Ellerindeki tek ipucu, takma kanatları olan garip bir kızın getirdiği gizemli bir mesaj: “Haçlı seferi başladı”. Daha da kötüsü, efsanevi ejdergemilerinin de kaybolduğunu öğrendiler. Dünyayı yüzyıllardır süregelen bir komplodan kurtarmak için tek şansları, ejdergemilerinin sonuncusu, Kızıl Ejder’i bulmak…

Haritalar, maceralar, hayatın en mucizevi anlarını sevenler ya da yalnızca kötüler ve ejderhalar için.
Chicago Tribune

Bu hayret verici kitap tam bir edebi çeşitleme. İnsan bu evrende anlatılacak başka maceralar olmasını diliyor.
Kliatt

İncelikle işlenmiş bir fantazya… Yaratıcı edebiyata, Arthur efsanesine, mitolojiye bir methiye olan bu olağanüstü destanda ilginç karakterler ve bol bol heyecan var.
Voya

Hayali Coğrafya Atlası Serisinin birinci kitabı “Burada Ejderhalar Yaşar” sürükleyici, heyecan verici bir yolculuğa davet ediyordu okurları. Dizinin ikinci kitabı “Kızıl Ejderi Ararken” de ilk kitap gibi soluk soluğa okunacak bir serüven.
Mavisel Yener, Cumhuriyet Kitap

Kitap künyesi için buraya tıklayın!!