The Battle of the Labyrinth (Labirentteki Savaş) Arka Kapak Yazısı

pj top

Heyecanla beklenen Percy Jackson ve Olimposlular serisinin dördüncü kitabı The Battle of the Labyrinth (Labirent Savaşı) kitabının arka kapak yazısını sizler için çevirdik!!!

Şu anda okurlarının merakla beklediği ve Doğan Egmont‘un 28. İstanbul Kitap Fuarı’na yetiştirilmesi beklenen Percy Jackson ve Olimposlular – Labirentteki Savaş kitabının arka kapak yazısı ile ilk üç kitaptan daha heyecanlı bir macera ile karşılacağımızı görüyoruz.

İşte heyecanla beklenen dördüncü kitap The Battle of the Labyrinth (Labirent Savaşı) arka kapak yazısı!!!

Percy Jackson yeni okuluna ayak uydurmanın eğlenceli olacağını düşünmüyordu. Fakat; iblis amigo kızlarca takip edilen, gizemli ve ölümcül bir tanıdık kampüste belirdiğinde, her şey kötüden daha kötüye döner.

Satış rekorları kıran serinin dördüncü kitabında, Olimpslular ile kötü Titan lordu Kronos arasındaki savaş gittikçe yakşalmakta, zaman azalmaktadır. Melez Kampının bir zamanlar aşılmaz olan güvenli sınırları bile Kronos’un hazırlanan ordusuna göre savunmasız gözükür. İstilayı durdurmak için, Percy ve yarı tanrı dostları Labirent boyunca her an büyüyen ve çarpıcı süprizlerle dolu yeraltı dünyasında, heyecan verici bir maceraya atılırlar.

Bir sonraki Harry Potter’ı sallayın; Percy Jackson ile tanışın. Şimdiden pek çok hayranı oldu bile.
-Kirkus Reviews

Yaratıcılık, heyecanlandırıcı kılıç oyunu ve nefes kesici gidişatı ile bir kez daha çocukları koltuğuna kitleyecek.
-Publishers Weekly

Heyecan dolu sonu, beşinci ve son bölümün beklentisi içindeki okuyucuları soluk soluğa bırakacak.
-School Library Journal

Seri ile ilgili yeni projeleri ve son gelişmeleri sitemiz bünyesinde takip etmeye devam edebilirsiniz.