Wizards of Istanbul 4 – The Invasion!

woiq

2010 yılının ilk FRP buluşması olan Wizards of Istanbul 4 – The Invasion haberini hatırlarsanız daha önce buradan duyurmuştuk. Ve işte beklenen toplantı geçtiğimiz günlerde gerçekleşti, beklenilenin üstünde bir katılım ile güne damgasını vurdu!

Resmi olmayan rakamlara göre 94 kişinin katıldığı Wizards of Istanbul buluşması ise çok keyifli geçti. Bakın organizasyon yöneticilerinden Can Sungur konu hakkında ne demiş;

Wizards of Istanbul 4 – The Invasion, 2010 yılının ilk RPG toplantısı oldu. Mert dördüncü buluşmamızın ismini ‘The Invasion’ olarak seçerken, muhtemelen bu derece bir katılımı beklemiyordu.

6 Ocak günü listeleri sayarken, oyun yöneticileri dahil toplam 70 kişilik bir listemiz olduğunu gördüğümde duyduğum heyecanı hatırlıyorum… Bu akşam hem organizasyonda koşturup, hem de bir masaya serbest bir oyun oynattıktan sonraki yorgunluk ile listeyi sayıp 84 kişi görmemin verdiği mutluluk başka birşeydi.

Bir sonraki buluşma ise 6 Şubat 2010, 12:00 – 20:00 arası, Kameriye Park’ta olacak.

Buluşmada neler olduğunu, ne gibi etkinlikler sergilendiğini, hangi oyunların oynandığını, çok özel kareleri ve bir sonraki toplantıya ne için katılmanız gerektiğini öğrenmek için durmayın, hemen buraya tıklayın!