“Cennetimden Bakarken” Çıktı!

cenettimden bakarken top

Alice Sebold tarafından kaleme alınan, Baysan Bayar’ın çevirisiyle Efil Yayınevi tarafından yayınlanan Cennetimden Bakarken (The Lovely Bones) çıktı!

Ayrıca romandan beyaz perdeye uyarlanan, yönetmenliğini Oscar ödüllü Peter Jackson’ın üstlendiği ve Şubat ayında ülkemizde vizyona girecek olan Cennetimden Bakarken (The Lovely Bones) Oscar ödüllerinde adaylar arasında gösteriliyor.

“Bu kitap son sayfayı bitirdikten çok sonra bile sizinle kalıyor.”
-Daily Mail-

Stephen King’in Yüzyılın Fırtınası, Sydney Sheldon’un İntikam Planı, Jane Alison’un Aşk Sanatçısı, Mary Stanley’in Masumiyet Asla Geri Gelmez, Maeve Binchy’in Geri Döneceksin, George D.Shuman’un Son 18 Saniye, Gioia Diliberta’ın Koleksiyon, Jeffrey Archer’ın Uzun Sözün Kısası gibi pek çok bestseller’ı Türkçe’ye kazandıran Baysan Bayar’ın çevirisini yaptığı Cennetimden Bakarken (The Lovely Bones), aydınlık, şaşırtıcı ve kederin içindeki umudu ortaya çıkaran bir roman. Parlak, yeni bir yazarın ellerinden, bir ailenin karşılaşabileceği en korkunç olaylardan birinin öyküsü. Gizemli ve hatta komik bir aşkın, unutuşun ve hatıranın, hüznün ve mutluluğun, cennet ve toprağın, suç ve cezanın ama her şeyden çok sevginin romanı.

Kitap ile ilgili detaylı tanıtım ve künye bilgisine buradan ulaşabilirsiniz.