“Gregor ve Gri Kehanet” Raflarda!

gregor ve gri kehanet top 1

Pegasus Yayınları, çok tutan Açlık Oyunları‘nın yazarı Suzanne Collins‘in yeni serisi Yeraltı Günlükleri ile karşımızda!

Serinin ilk kitabı Gregor ve Gri Kehanet bu ay itibariyle raflardaki yerini almış bulunuyor.

Kitap, kardeşinin bodrumda bulunan bir hava boşluğunun içine düşüp kaybolması ve Gregor’un da hemen arkasından gidip kardeşini kurtarma maceraları ve bununla birlikte Yeraltı’ndaki maceralarını anlatıyor.

“Fantastik hayranları ve fantastik edebiyata yeni başlayanlar için muhteşem bir macera.”
-School Library Journal

“Collins, ustalıkla seçilmiş kelimelerle muhteşem bir dünya inşa ederek büyük bir iş çıkarmış. Oradan gitmek için sabırsızlanan Gregor’un tersine, okuyucular Yeraltı’nı oldukça fantastik ve etkileyici bulacak.”
-Publishers Weekly

“Muhteşem bir roman, iyi yazılmış, akıcı, hareketli bir fantastik… Özellikle genç fantastik hayranlarını büyüleyecek.”
-Booklist

“Gregor’un ilgi çekici macerası, dev karafatmalar, binek yarasalar ve eflatun gözlü insanların yaşadığı garip bir yeraltı dünyasında geçiyor. Yaratık tasvirleri canlı ve konu oldukça sürükleyici… Harika.”
-Kirkus Reviews

“Duygusal karakterler, yaratıcı araçlar ve alışılmışın dışında bir mekân; tam da genç fantastik okurlarının gönlüne göre.”
Voya

Kitabın çevirmenliğini Gürkan Genç, editörlüğünü Gamze Bulut üstleniyor. Daha detaylı bilgi ve tanıtım künyesi için buraya tıklayabilirsiniz.