“Olimpos Öyküleri” Bizlerle!

olimpos oykuleri top

Kadir Aydemirin derlediği yeni bir öykü seçkisi eylül ayı itibarıyla raflarda! Bu derlemede Türk fantezi edebiyatının önemli isimlerinin yanı sıra, Sadık Yemni gibi daha önce pek çok haberini portalımıza taşıdığımız mihenk taşları da yer alıyor. Sadık Yemni derlemeye “Amorti” isimli öyküsüyle katılıyor. Bir diğer tanıdık isimse Seran Demiral. Kendisi “Hissizleşme” ve “Münzevi – Yaşayan Ölü Avcısı” kitaplarının yazarı.

Öyküleriyle sizi Olimpos’a sürükleyecek yazar kadrosuysa şöyle: Alper Akdeniz, Ardagül Yıldız, Aydın İleri, Barış Behramoğlu, Birol Özdemir, Deniz Yalım Kadıoğlu, Eda Aytekin, Eda Günay, Elif Savaş Felsen, Erdem Aksakal, Gül Ersoy, Gündüz Öğüt, Gürgen Öz, Hikmet Temel Akarsu, Kadir Aydemir, Mehmet Erikli, Nihal Konar Naş, Onur Akbudak, Özlem Ertan, Pelin Onay, Pınar Nurhan, Sabri Kuşkonmaz, Sadık Yemni, Saliha Yadigar, Sedef Özkan, Selcen Aksel, Seran Demiral, Sine Ergün, Şahin Özbay, Umut Y. Karaoğlu, Vecdi Çıracıoğlu ve Yeşim Ağaoğlu.

“Açın kitabınızı… Bir insan size doğru gelecek ve yanınıza oturacak. Kitabın sayfaları, metropolde, bir gökdelende hatta izbe bir evde, sıkıcı bir iş ortamı ya da boğucu bir otobüste de olsanız, sizi “oraya” götürecek… Mutlu olduğumuz o yere… Olimpos’a!”

Kitap 190 sayfa ve Yitik Ülke Yayınları’ndan yayımlandı. Künye bilgileri ve tanıtım yazısına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.