Rıhtım’ı Vampirler Bastı!

titrek rihtim

Son günlerde yaşanan vampir furyası Rıhtım’a da yansıdı!

Gelen inceleme, eleştiri, yorum ve tartışmalar ile bir süredir vampirlerin yoğunluk gösterdiği camiada bizim de kalır yanımız yok hani!..

Can İnal, yaptığı Twilight eleştirisi ile ilgileri üzerine toplamış durumda. Konusunda hararetle devam eden tartışmalar ve serinin severleri ile karşı çıkanlarının yorumlarındaki geri adım atmayış, işleri daha da kızıştıracak gibi! Tıklayın ve neler dönmüş siz de göz atın.

Birçok kişinin gerek film gerekse kitap olarak favorisi olan Vampirle Görüşme, her iki açıdan da sitemizde yer bulmuş durumda. Kitap incelemesi için buraya, film incelemesi içinse buraya tıklayın.

Vampir Günlükleri’nin devam niteliğini taşıyan Lanetliler Kraliçesi ise, ilk filmin getirdiği başarıdan sonra çekilmiş ve birçok kişiyi hayal kırıklığına uğratmıştı. Peki işin aslı astarı neydi? Film hakkındaki inceleme için buraya tıklayabilirsiniz!

Yurtdışında oldukça popüler olan, hatta filmi de çıkan Darren Shan serisinin ikinci kitabı Vampirin Asistanı‘na Çiğdem Şahin‘in kaleminden göz atıyoruz. İncelemeye ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Yine Vampir Günlükleri serisinden olan bir kitapla yani Pandora‘yla devam ediyoryuz. Ece Çolpan, kitap hakkında bilinmeyenleri ve bilmek istediklerinizi sizler için yazdı. Okumak için buraya tıklamanız yeterli!

Dracula‘yı anlatan ve çıktığı yıl ile aynı adı taşıyan Dracula 2000‘e de Ecem Buse göz attı. Gözlemlemelerini okumak için buraya tıklayabilirsiniz!

Ve son olarak daha önce de duyurusunu yaptığımız ama okumayan arkadaşlarımıza şiddetle tavsiye ettiğimiz Dracula‘nın tarihçesini en ince ayrıntısına kadar anlatan Mehmet Berk Yaltırık yazısı için de buraya tıklayabilirsiniz.

Yakında, daha fazlası ile görüşmek üzere, iyi okumalar!