“29. İstanbul Kitap Fuarı”na Sayılı Günler Kaldı!

29 istanbul kitap fuari top

Bu sene birbirinden önemli etkinliklere ev sahipliği yapacak olan İstanbul Kitap Fuarı 30 Ekim 2010 Cumartesi günü kapılarını kitapseverlere açmaya hazırlanıyor…

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile 30 Ekim-7 Kasım 2010 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi- Büyükçekmece’de düzenlenecek olan 29. İstanbul Kitap Fuarı 550 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımı, yaklaşık 300 etkinlik ve yüzlerce imza ile kapılarını kitapseverlere açmaya hazırlanıyor.

Onur Konuğu: İspanya

İlk kez bir ülkenin edebiyatı ve kültürüyle İstanbul Kitap Fuarı’nın Onur Konuğu olacağı İspanya etkinlikleri, 30 Ekim-2 Kasım 2010 tarihleri arasında Uluslararası Salon’da (5 nolu hol) gerçekleştirilecek. Onur Ülke programı kapsamında İspanya’dan konuk yazarların katılımıyla söyleşiler, sergi, açılış ve kapanış konserleri yer alacak.

İtalyan Efsanevi Çizerler Kitap Fuarı’nda

Zagor’un yaratıcısı, efsanevi çizer Gallieno Ferri ilk kez Türkiye’den okurlarıyla İstanbul Kitap Fuarı’nda bir araya gelecek. İtalya’dan çok sayıda çizerin konuk olacağı etkinlik ise 6 Kasım 2010 Cumartesi düzenlenecek.

Kayıp Rıhtım Fuar’da!

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Kayıp Rıhtım’dan bir ekip fuara katılacak ve yine fantastik yanını siz okuyuculara aktaracak. Bu yıl başlattıkları Okuyucular merak ediyor, Kayıp Rıhtım soruyor! kampanyası dahilinde, birçok yayınevine okuyuculardan gelen sorular iletilecek.

Fuar ile ilgili ayrıntılı iletişim bilgilerini almak için, sizleri buraya davet ediyoruz!