“Deliliği Beklerken” için Hazırlanın!

deliligi beklerken top

Yazar Onat Bahadır’ın Boşluğa Gülümsemek adlı ilk öykü kitabının ardından yeni romanı Deliliği Beklerken Everest Yayınları’ndan çıkmaya hazırlanıyor!

Onat Bahadır, Deliliği Beklerken adlı romanında fantastiğin ve gerilimin iç içe geçtiği bir öyküyü paylaşıyor okurla. Bir insanın kendi içinde çıkabileceği en korkunç yolculuklardan birine, Kasım’ın kişisel mahşerine tanık oluyoruz!

… Dışarıda, ne sakin bir sabah bekliyordu beni şimdi, ne de yeni uyanmakta olan bir şehrin telaşlı sesleri… Aslında, dışarıda neler olduğuna dair hiçbir fikrim yoktu! Nasıl bir şey, koca bir şehri sessiz bir mezarlığa çevirirdi?!”

Başının rüyalarıyla ciddi biçimde derde girdiğini henüz farkedemeyen biridir Kasım. Uykularına misafir olan tuhaflıklara karşı da meraklı… Onları her gün özenle günlüğüne kaydediyor. Antika dükkânı ve evi arasında geçen hayatı, usta elden çıkmış bir saatin akrep ve yelkovanı kadar düzenli ve kararlı.

Ta ki rüyalarının geldiği yerden kâbusları da sökün edene değin, bu nazik denge bozulmuyor…

Önümüzdeki hafta içerisinde kitapçılarda bulabileceğiniz, editörlüğünü Çiğdem Su ile kapak tasarımını Utku Lomlu‘nun yaptığı kitabın tanıtım yazısı ve künye bilgisinin yanı sıra Radikal Kitap‘tan Kaya Genç‘in yapmış olduğu incelemeye de ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.