Seçkide On Sekizinci Ay

metro top

Günden güne büyüyen ve daha fazla okuyucuya ulaşan seçkimiz, hız kesmeden devam ediyor ve belirlenen tema dahilinde gönderilen öykülerle beraber huzurunuza çıkıyor!

On sekiz ayı devirdiğimiz şu günlerde, ayrıca yıl sonunu da getirmiş bulunuyoruz. Tam bir yıl boyunca, biri özel olmak üzere her ay aktif olarak devam eden seçkimize katkılarınızdan ve desteklerinizden dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz. Umuyoruz gelecek yıl yine bu zamanlarda da aynı sözleri sarf etme şansına erişiriz!

Bu ay Metro olarak belirlenen tema dahilinde tam dokuz adet öykü bulunuyor. Yine her biri birbirinden sürükleyici ve oldukça heyecanlı tam dokuz öykü! Gerek yeni yüzler gerekse artık alışageldiğimiz devamlı yazarlarımızın gönderdiği öyküleri sizlerle buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyoruz!

İsterseniz bu ay gelen öykülere ve bu öykülerin yazarlarına bakalım;

Öteki Boyut adlı öyküsü ile Wyern

Metronom adlı öyküsü ile alpi

Gölge adlı öyküsü ile black_helen

Kahr Ekspresi adlı öyküsü ile fleerdelis & alpi

Yalnızlık Metrosu adlı öyküsü ile mediha

Griffinlerin Zamanı adlı öyküsü ile animania

Tünel’in Ölüleri adlı öyküsü ile FreshBlood

Metro adlı öyküsü ile alpi

Küçük İnsansı Robotların Metrosu adlı öyküsü ile bilgincoskun

Umuyoruz yine seveceğiniz ve hoşnut kalacağınız bir ay olacaktır. Sizleri bu güzide öykülerle yalnız bırakmadan önce önümüzdeki ayın temasını söyleyelim hemen.

Bildiğiniz gibi gelece ay yılbaşına ve bununla birlikte Kayıp Rıhtım‘ın üçüncü yaşına girdiği zamana denk geliyor. Bu nedenle aynı geçen sene olduğu gibi okuyucuların karşısına farklı bir tema ile çıkmak istiyoruz. Yaptığımız görüşmeler neticesinde geçtiğimiz yıldaki gibi bilinen bir seri yerine bu sefer bir karakter üzerine yazılsın istedik. Ve hararetli geçen tartışmalar sonucu bu karakter “Noel Baba” olarak seçildi! Böylece Ocak 2011’in kazanan karakteri, zamanla da ilişkili olarak “Noel Baba” oldu. Ayrıca bahsettiğimiz temada birinci seçilecek öykümüze yine bir seçki hikâyesi olarak başlayan ve daha sonra basılı kitap haline dönüşen “Yemin ve Öç” hediye edilecek!

Her zamanki gibi öykülerinizi kayiprihtim@gmail.com adresine gönderebilirsiniz diyerek bitirelim yazımızı ve sizleri farklı maceralara yol alacağınız öykülerin akışına bırakalım. Hepinize iyi okumalar,

Sevgiler,
Hakan “magicalbronze” Tunç