Hobbit’ten Yeni Haberler!

hobbit legolas galadriel

hobbitozelDaha önceden belirtildiği üzere, Hobbit’te olmayan bazı Orta Dünya karakterleri filmde yer alacaktı. Ve işte yeni gelen haberlerle, kimler hangi rolü aldı ve filme hangi karakterler dahil edildi hep beraber görelim!

En büyük süprizlerden biri Legolas’ın da filmde yer alacak karakterler arasında adının geçmesi. Orlando Bloom tarafından başarıyla canlandırılan elf Legolas, Hobbit romanında yer almamasına rağmen görünen o ki, yapımcıların listesinde adını duyurmuş.

Bir diğer süpriz isim ise, ilk defa Yüzüklerin Efendisi’nde gördüğümüz elf Galadriel karakteri, aynı Legolas gibi, hikayede yer almadığı halde senaryoya dâhil edildi. Cate Blanchett tarafından canlandırılacak Galadriel’in kadroya dâhil edildiği resmi olarak açıklandı. Yüzüklerin Efendisi’ne eklenen pek çok bayan karakter, romanda adı az geçen Arwen gibi, tamamı erkeklerden oluşan Hobbit’te de eklenecek gibi duruyor.

Bunun yanı sıra, Doctor Who dizisinden tanıdığımız Sylvester McCoy, Boz Radagast’ı (Radagast the Brown) oynayabileceği gelen haberler arasında.

Kesinleşen diğer karakterler ise, Ken Stott’un cüce Balin’i ve İsveçli aktör Mikael Persbrandt’ın ise deri değiştiren ayı adam Beorn’u canlandıracağı oldu. İngiliz aktör Ryan Gage Drogo Baggins’i oynarken, Yeni Zellandalı aktörler Jed Brophy ve William Kircher ise cüce Nori ve Bifur’u oynayacağı açıklandı.