“Kayıp Kahraman” Çıktı!

kayip kahraman top

Birçok okurun gözdesi haline gelmiş ve tüm dünyada milyonlarca okuyucu ile buluşmuş olan Percy Jackson, yeni serisi Olimpos Kahramanları ile macerasına kaldığı yerden devam ediyor! Serinin ilk kitabı “Kayıp KahramanDoğan Egmont Yayınları‘ndan çıktı!

Daha önceden duyurusunu yaptığımız kitabın konusuna gelirsek; ilk serinin sonunda, büyük bir savaşın ardından Melez Kampı’nda bıraktığımız dostlarımız, yeni melezlerle birlikte yepyeni bir maceraya adım atarlar. Fakat oldukça büyük bir sorun var: Percy Jackson kayıp!

İlk kitapta tanışacağımız üç yeni melez Jason, Piper ve Leo arkadaşların işi ise Percy‘i bulmak!

Artık tanıdığımız ve sevdiğimiz karakterlerle ve bunun yanı sıra yine Yunan Mitolojisiyle beraber yepyeni bir yolculuğa devam edeceğimiz Kayıp Kahraman‘da bakalım yeni melezlerimiz Percy‘e ulaşabilecek mi?

Kitabın çıkacağı duyurusu ile beraber kitap editörü Esen Gür ile daha önceden olacaklar hakkında bir röportaj yapmıştık. Dileyenler buraya tıklayarak yapmış olduğumuz keyifli sohbete ulaşabilirler.

Rick Riordan‘ın alışılmış ve sürükleyici kalemiyle ortaya çıkan ve Belgin Selen Haktanır Us‘un çevirisiyle elimize ulaşacak olan kitabın detaylı tanıtım yazısı ile künye bilgileri için buraya tıklayabilirsiniz.