“Kubbenin Altında”ya Sayılı Günler Kaldı!

kubbenin altinda top

ABD’de çıktığı ilk haftada Dan Brown’ın Kayıp Sembol kitabını listelerde ikinci sıraya iten ve uzun süre boyunca da birincilik tahtını kimseye bırakmayan Stephen King‘in Kubbenin Altında kitabı nihayet önümüzde hafta içerisinde Türk okuyucusuyla buluşuyor!

Güzel ve sakin bir bahar gününde, Maine’deki Chester’s Mills kasabasının dünyanın geri kalanıyla ilişkisi, açıklanamayan görünmez bir güç alanı tarafından ansızın kesilir.

Uçaklar görünmez bir kalkana çarpar, şiddetli bir yağmur önüne geleni yıkıp yerle bir eder. Kubbe yavaş yavaş alçalırken bahçevanın eli kopar. Arabalar infilak eder. Aileler birbirinden kaçar, herkes panik içindedir. Hiç kimse bu kalkanın nedenini, neden, ne zaman geldiğini ve ne zaman ortadan kalkacağını bilemez.

Bir Irak savaşı gazisi ve acımasız bir politikacı Kubbe’nin altındaki gücü ele geçirmeye kararlıdır, ama onların asıl düşmanı Kubbe’ dir, çünkü zaman gittikçe azalmaktadır.

2009 yılının ekim ayında, sitemiz bünyesinde ön okuması ve karakter tanıtımları yapılan romanın çevirisini Pınar Öcal üstlenmiş. 17 Mart’ta dağıtımına başlanacak kitabın internet üzerinden siparişlerini şimdiden yaptırabilirsiniz!

Altın Kitaplar‘dan çıkan roman ile ilgili detaylı tanıtım künyesi ile çözünürlüklü kapak resmi için buraya tıklayabilirsiniz.