Voltron’un Filmi Geliyor!

voltron news top

Nostalji severlerin dikkatine;

1984 yılının unutulmaz çizgi dizisi Voltran: Evrenin Savunucusu beyazperdeye çıkartma yapmaya hazırlanıyor! Sinema dünyasındaki son dedikodulara göre Transformers tadında bir film çekmek isteyen Relativity Media, efsanevi robot aslanları ve onların cesur pilotlarının maceralarını sinemaya aktarma konusunda hayli hevesli. Öyle ki Voltran’ın haklarını elinde bulunduran World Events Productions ile görüşmelere başlamışlar bile.

Durun, daha bitmedi! Atlas Entertainment firmasının yapımcıları Charles Roven (Batman Begins, The Dark Knight) ve Richard Suckle, senarist Thomas Donnelly ve Joshua Oppenheimer (bu ikili yeni çekilecek Conan the Barbarian ve Uncharted: Drake’s Fortune filmlerinin de senaristi aynı zamanda) ile birlikte senaryo üzerinde çalışıyorlar. Oblivion Andree Wallin serisinden tanıdığımız çizer ise filmin konsept çalışmalarını hazırlamakla meşgul. Hatta bu çizimlerden bazıları internete sızmış durumda. (Haberimizin sonunda resimleri bulabilirsiniz.)

Bu çalışmalara baktığımızda ise gözümüze önemli bir detay çarpıyor, o da filmin tıpkı Transformers gibi Amerika’da geçtiği… Oysa çizgi filmde Voltran, Arus gezegenini koruyordu. Hayranlar şimdiden bu konuyla ilgili şikâyetlerini forumlarda dile getirmiş vaziyette.

Filmin 2013 ya da 2014 yılında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Yani tam da serinin otuzuncu doğum gününde…

Bize de o zamana kadar kimin siyah aslanı alacağını tartışmak düşer.

Konsept çizimlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

voltronexcl1 big voltronexcl2 big voltronexcl3 big