Dragon Age, Felicie Day ile Online-Dizi Oluyor!

dragon age dizi top

Herkes pöpüler web serisi The Guild‘in yartıcısı olan ve bu evrendeki büyük bir Yunan Tanrıçası’nın ismini taşıyan Felicia Day‘i tanıyor. Kendisi aynı zamanda Joss Whedon’un Hit Slow‘u, Vampir Avcısı Buffy‘nin müzikali ve Dr. Horrible‘ın Sing-Along blogu gibi işlerle de tanınıyor.

Şimdilerde kendi sesini Fallout: New Vegas‘a verdikten sonra yavaş yavaş video oyunları dünyasına da adım atıyor.Aktrisin, 6 bölümden oluşan web serisi olarak yayınlanacak başarılı oyunlar olan Dragon Age: Origins ve Dragon Age II‘den uyarlanmış bir projede yer alacağı duyuruldu.

Canlı-aksiyon serisi Dragon Age- Redemption, Ferelden‘da geçiyor ve Felicia Day‘in canlandıracağı Tallis karakteri ise oyunda bulunan orijinal bir karakter. Oynayacağı karakter ile ilgili olarak Felicia Day şunları söylüyor:

“Tallis, başına buyruk, kirli dövüşen ve iğneleyici bir mizah anlayışına sahip. Fantazi dünyasındaki fantastik bir karaktere modern bir anlayış getirmeye uğraşacağım.”

Seri bu yılın sonunda çekilmeye karar verildi ve şu anda Los Angeles’daki çekimlerden sonra ön-hazırlık aşamasında. Redemption, Independence Day‘in yardımcı prodüktörü Pete Winther ve X-Files ve LOST‘da görev almış John Bartley tarafından çekiliyor.