Miras Döngüsü’nde Beklenen Kitap!

inheritance top

Okurlarının uzun süredir merakla ve heyecanla beklediği Miras Döngüsü‘nün dördüncü, yani son kitabı, nihayet duyuruldu! İsmi Inheritance (Miras) olarak belirlenen kitapta, artık her şey sona ulaşıyor!

Fakat hayranlara üzücü bir haberimiz var. Kitap orijinal dilinde 8 Kasım 2011‘de yayımlanacak. Dolayısıyla Türkçeye çevrilmesi de büyük ihtimalle 2012’nin ilk çeyreğinin sonlarını bulacak. Yurtdışında ciltli baskısı 28 dolardan satışa sunulan kitabın siparişleri şimdiden yüzleri bulmuş durumda!

Knopf Books‘un genel yayın editörü Nancy Hinkel kitap  için şunları söylüyor:

“Inheritance (Miras), son zamanlarda basılan ve en çok sevilen fantastik serilerinden birine dramatik ve memnun edici bir son getirecek. Şimdi hem yeni okuyucular hem de halihazırda serinin takipçisi olan hayranlar tüm hikayenin keyfini herhangi bir kesinti olmadan ilk defa çıkarabilirler! “

Serinin yazarı Christopher Paolini‘de son kitap için şunları kaydediyor:

“Dünyanın her yerinde bulunan hayranlar tarafından merakla sorulan soru, nihayet son bölümde cevaplanıyor. Artık her şey ortaya çıkacak!”

Ve serinin severleri için Kayıp Rıhtım olarak kitap arka kapak yazısını çevirdik. İşte yurtdışında satışa sunulan kitap arka kapak yazısı:

Çok da uzun olmayan bir zaman önce, Gölgeavcısı ve Ejderha Süvarisi Eragon, fakir bir köylü çocuktan fazlası değildi ve ejderhası olan Saphira ise sadece ormanda bulduğu mavi bir taştı. Şimdiyse bütün bir uygarlığın kaderi onların omuzlarında!

Uzun aylar boyunca süren çalışma ve savaşlar, zaferi ve umudu getirdi fakat aynı zamanda üzücü kayıpları da beraberinde taşıdı. Ve hala gerçek savaş önlerinde duruyor: Galbatorix ile yüzleşmeliler. Zamanı geldiğinde, onun karşısında yeterince güçlü olmalılar. Ve eğer onlar yapamazsa, kimse yapamaz… İkinci bir şans yok!

Süvari ve ejderhası, kimsenin ummaya bile cesaret edemeyeceği kadar ileriye gidiyor. Ama onlar şeytani kralı devirip, Alagaësia’da adaleti yeniden kurabilecekler mi? Ve başarırlarsa, neyin karşılığında?

Bu kitap, dünyaca ünlü Miras Döngüsü serisinin en çok beklenen kitabı ve şaşırtıcı sonudur.

Kitap ile ilgili detaylı bilgiyi ve kapak resmini görüntülemek için buraya tıklayabilirsiniz!