“Drakula İstanbul’da” Programında Sezon Finali!

drakula istanbulda radyo programi 1

Geçtiğimiz eylül ayından beri her cumartesi günü saat 10.00-10.30 arası Açık Radyo‘da dinlediğimiz, Özgür Çiçek ve Irmak Ertuna-Howison‘un sunduğu Drakula İstanbul’da programı yarın itibariyle sezon finalini yapıyor!

Bugüne kadar ekibimizden de olmak üzere türle ilişkin birçok konuk ağarlayan, fantastik edebiyatın temel taşlarını inceleyen ve birçok yeni bilgi edinmemizi sağlayan Drakula İstanbul’da programı 23 Nisan’da, 23. programı ile ara veriyor.

Bu son programda “son”ları ele alacak olan Özgür ve Irmak, yine bir dinleyicinin göndermiş olduğu hikâyeyi okuyacaklar. Ayrıca program başladığından beri, dünden bugüne kadar neler olup bittiğini bir kez daha hatırlatacak olan ikili yaz aylarında da bizleri yalnız bırakmayacaklar! Çünkü bu dönemde bir polisiye programı ile aramızda olmaya devam edecekler: Cingöz Recai

Yaz döneminde başlayacak olan Cingöz Recai yine Açık Radyo’da yayınlanacak. Detayların belli olmasıyla birlikte daha ayrıntılı bilgiler eşliğinde karşınıza geleceğimizi belirterek Özgür Çiçek ve Irmak Ertuna-Howison‘a yeni programlarında şimdiden başarılar diliyor ve yeni sezon için sabırsızlandığımızı da belirtmek istiyoruz!

Yarın saat 10.00 sularında radyonuz ve kulağınız 94.9 Açık Radyo‘da olsun!