“Dune Sapkınları” Raflarda!

dune sapkinlari top

Uzun süredir merakla beklenen Dune Serisi, beşinci kitabın tekrar basımıyla devam ediyor. Daha önce Sarmal Yayınları‘ndan Dune’un Kafirleri ismiyle çıkan kitap, şimdi de Kabalcı Yayınevi‘nden Dune Sapkınları adıyla raflardaki yerini aldı!

II. Leto’nun, bilinen evrenin her yanına korku salan Tiran’ın, üç bin yıldan uzun bir süre boyunca tahtında hüküm sürmüş Tanrı-İmparator’un, Arrakis’in en ünlü solucanının ölümünün ardından da artık binlerce yıl geçti. Ama yine de hiç kimse emin değil, Tiran gerçekten öldü mü, yoksa ta en başından beri hazırlayıp yürüttüğü Altın Yol denen o korkunç sistem hâlâ güçlü bir şekilde işliyor mu? İnançlı olan kim, sapkın olan kim?

Bene Gesserit Rahibeler Birliği bütün bu yanıtlanamaz sorularla uğraşırken, karşılarına çıkabilecek en korkunç düşmanlardan biriyle yok-gemilerine binip Dağılış’tan dönen Saygın Analar ile yüzleşmek zorundalar. Arrakis isminin bile unutulup Rakis’e çevrildiği o günlerde Atreides kanını taşıyan bir adam yeniden düzeni sağlamak için harekete geçecek.

Frank Herbert‘in kaleminden, serinin beşinci kitabı olan Dune Sapkınları‘nı Dost Körpe çevirdi. Tanıtım ve künye bilgileri için buraya tıklayabilirsiniz.