“Dean O’Gorman” ve “Lee Pace” The Hobbit Kadrosuna Katıldı!

dean ogorman lee pace

Peter Jackson‘dan rollere dair yeni haberler gelmeye devam ediyor!

Her gün eski ve yeni yüzleri Hobbit’in rollerini doldururken bulmaktayız ve görünen o ki Peter Jackson duracağa benzemiyor! Süprizlerin ardı arkası kesilmezken, şimdi sırada Fili ve Elf Kral Thranduil rollerinin sahipleri var.

Bakalım Peter Jackson oyuncular hakkında neler diyor:

Takımımızın iki yeni oyuncusunu karşılamaktan ötürü mutluyum.

Dean O’Gorman, Fili’yi oynayacak. Kendisiyle çalışmaktan ötürü oldukça heyecanlandığım Dean Yeni Zelanda’lı muhteşem bir aktör. Son zamanlarda ‘The Almighty Johnsons! adında harika bir dizide oynuyor ve seri hayranlarının bilmesini isterim ki, çekim takvimimiz Dean’in diziye ikinci sezonda da devam edebilecek şekilde düzenlendi.

Lee Pace‘in elf kral Thranduil’i oynayacağını duyurduğum için çok mutluyum! Bu Tolkien hikayesini çekmek çok zor, özellikle elf karakterlerini. Ve Lee, Thranduil karakteri için ilk her zaman seçeneğimiz oldu. Harika olacak! Birkaç sene önceki ‘The Fall’ (Düşüş) filmindeki performasını çok sevmiştik ve o zamandan beri onunla çalışmayı umuyorduk. Thranduil’i kimin oynyacağını ilk defa tartışırken, nerdeyse bir anda aklımıza gelen isim Lee olmuştu.”

Oyuncular çekimlere geçtiğimiz günlerde başladı. Bakalım başka kimlerin ismini bu kaliteli yapımda göreceğiz. Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!