Beklenen Haber Geldi: Orlando Bloom The Hobbit Kadrosunda!

orlando bloom legolas 1

Yönetmen Peter Jackson, Orlando Bloom’un Yüzüklerin Efendisi Üçlemesinde başarı ile oynadığı Legolas rolü ile şu anda Yeni Zelanda’da 2 bölüm olarak çekilen “The Hobbit” filminde tekrar karşımıza çıkacağını müjdeledi!

10 yıl sonrasında Orlando ile tekrar çalışma şansı yakalamak heyecan verici. Ben daha yaşlı gözüküyorum ancak o aynı 10 sene önceki gibi genç! Orlando, Legolas görünüşü ile ikonik bir karakter yaratmayı başardı ve onunla birlikte tekrar Orta Dünya’yı ziyaret etmek heyecan verici olacak!

Bilbo Baggins adlı hobbitin, Erebor Cüce Krallığı’nın hazinelerini korkunç ejderha Smaug’un elinden geri almak için yola çıkan bir grup gezginin arasına isteği dışında katılması ile başlayan bu maceraya bakalım Orlando Bloom’un rolü nasıl adapte edilecek?

Hobbit filminin senaryosu Fran Walsh, Philippa Boyens, Guillermo del Toro ve Peter Jackson tarafından yazıldı.  Jackson ayrıca Fran Walsh ve Carolynne Cunnigham ile başka filmlerde de ortak çalışmalar yapıyor. Baş yapımcı koltuğunda Ken Kamins ve Zane Weiner otururken yardımcı yapımcı olarak Philippa Boyens karşımıza çıkıyor.

Yeni gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!