Kara Kule’nin Gelecek Romanında Çizer Belli Oldu!

The Wind Through the Keyhole1 top

Kara Kule hayranları, nefeslerini tutmuş 2012’yi beklerken kitabın illüstrasyonlarını yapacak kişi yakın zamanda duyuruldu. THE DARK TOWER: THE WIND THROUGH THE KEYHOLE adlı kitabın çizimlerini yapacak kişinin Jae Lee olduğu kitabın resmi yayıncısı tarafından duyuruldu ve aynı zamanda Stephen King‘in resmi sitesinden de açıklandı.

Yayıncının haber içerisinde not düştüğü başka bir durum daha var. Anlaşılan Kara Kule hayranları daha şimdiden yayıncıyı ve King’i mail ve soru yağmuruna tutmaya başlamış olacak ki, sitede daha fazla bilgi ve yayın tarihi için yapılan arama ve atılan e-maillere bir açıklama getirilmiş. Söylendiğine göre şu anda kesin tarih belli değilmiş ve bu sorulardan oldukça bunalmışlar. Çünkü bu açıklamanın ardından onları aramamalarını, zaten netleşen şeyler oldukça sitede duyuracaklarını da eklemeyi ihmal etmemişler.

Hayranların bir kısmı tarafından beğenilmeyen, diğer kısım tarafından ise bağırlarına basılan The Wind Through The Keyhole‘daki gelişmeler neler olacak, hep birlikte göreceğiz.