Kan Muskaları’nın ikinci kitabı “Alametler” Çıktı!

kan muskalari alametler top

Geçtiğimiz aylarda ilk kitabı Anstorra ile başladığımız Kan Muskaları Destanına Alametler ile hız kaybetmeden devam ediyoruz!

Yazarlarının zihnindeki ikinci bağ bozumundan olma kıpkırmızı bir şarap var elinizde, doğunun meyvelerinin günbegün baskınlaştığı, batılı meşelerin fıçılarında dinlenmiş buruk bir lezzet sunuluyor zihninizin damağına. Tadına bakınca Anadolu’yu, güneşe tutup rengini hazmettikçe büyünün dokunuşunu hissedeceksiniz.

Destan altı kitaba hükmedecek, nargile tüttüren külhanbeylerinin şehri Anstorra’daki hesaplaşma bitti, diri delikanlılara düşen artık yola koyulmak, dertlerini anlatıp yandaş toplarken bir yandan da yüreklerinde kopan fırtınada önlerini görebilmek. Zamanı geldi, kılıca eşlik eden cirit savrulsun, dostla düşmanı ayıran elek sallansın…

Oltu taşından tespihin tıkırtısı doğa ananın ta kendisini sinirlendirirken Kanlı Ozanlar’a katılın, gençlik ateşiyle sevişen zihinlerin resmine bakacak, satırlarda çıplak keyif taneleri bulacaksınız.

Darius Lancelot ve Hamit Çağlar Özdağ’ın beraber kaleme aldıkları kitabın detaylı tanıtım yazısı ve künye bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.