Ve “Eski Dünyanın Orduları” Yayında!

eskidunyaordulari

Geçtiğimiz günlerde haberlerini yaptığımız ve yönetmeniyle konuştuğumuz  kısa film Eski Dünyanın Orduları dün itibariyle yayınlandı!

İki arkadaşın hiçbir sponsor desteği almadan sadece kendi çabalarıyla hayata geçirdiği bu projede nihayet son adım da tamamlandı. Yaklaşık yarım saat süren kısa filmin gerek görselliği gerekse senaryosu göz doldurmakta!

İsmail Kemal Çiftçioğlu önderliğinde yapılan filmin oyuncuları Tuncay ÇAKMANUS(Sargon), İsmail Kemal ÇİFTÇİOĞLU(Cellat-Kral), Yavuz Sinan İLERİ(Asker), Burak ALBAYRAK(Bilim Adamı), Çilem Elif ÖZEL(Prenses), Metin YAĞLI(Gardiyan). Görüntü yönetmeni Cezmi KARDAŞ, senaryo Tuncay ÇAKMANUS ve İsmail Kemal ÇİFTÇİOĞLU seslendirme ise Aziz ACAR tarafından yapıldı.

İsterseniz gelin hep birlikte o eski dünyada kalan orduların filmini seyredelim!

Arkadaşlarımızı bir kez daha tebrik ediyor, kısa sürede benzer filmler çekmeleri için gerekli olan sponsor desteğinin kısa sürede bulunmasını diliyoruz. Bu filmle beraber aslında istendiği zaman neler yapılabildiği bir kez daha gözler önüne serilmiş olunuyor.

Son olarak yenilenen resmi web sayfalarını ziyaret emek için www.eskidunyafilm.com adresine uğramanız, facebook sayfalarına ulaşmak için de buraya tıklamanız yeterli olacaktır.