Hobbit setinden Balin, Dwalin ve Thorin’in fotoğrafları yayınlandı!

Balin Dwalin thorin

hobbitozel

Her gün yayınlanan cüce fotoğraflarının sonuncusu olarak Balin (Ken Stott) ve Dwalin (Graham McTavish) ardından da cüce kralı Thorin Meşekalkan (Richard Armitage) yayınlandı. Bu üç cücenin hikâyelerine ve fotoğraflarına aşağıdan ulaşabilirsiniz;

“Balin ve Dwalin, Yalnız Dağ’a giden macerada önder olan Thorin Meşekalkan’ın akrabalarıydı. Her biri Durin’in soyundan geliyorlardı. İkisi de Thorin’in en sadık ve güvenilir dostlarıydı.

Balin eski bir savaşçıydı ve birçok kez dövüşmüş, zor zamanlar geçirmişti. Yalnız Dağı geri almak için çıkılan bu macerada bilgeliğiyle yardımı dokundu.

Dwalin’in Thorin’e olan güveni sarsılmazdı. Oldukça güçlü ve sadık bir savaşçıydı. Çıkın Çıkmazı’na geldiklerinde kardeşi Balin ile birlikte müzik yapmış ve mutfak işlerine yardım etmişti.

Thorin Meşekalkan ise genç bir prensken, Erebor’un Cüce Krallığı’nın alevler saçan bir ejderha tarafından yıkımına tanıklık etmişti. Ejderha Smaug, Thorin’in soyunu yok ettikten ve tüm değerli eşyalarına el koyduktan sonra Yalnız Dağ’a çekilip yerleşti. Bunun üzerine Thorin, ülkesini ejderhanın elinden kurtarmak için bu macerayı düzenledi.”

thorin
Thorin Meşekalkan
Balin Dwalin
Balin - Dwalin