Yükselen Dünya’nın Savaşları Başlıyor!

yukselen dunya 1 top

Ülkemizde Ejder Kız serisiyle tanınan ve oldukça sevilen Licia Troisi’nin bir diğer serisi Yükselen Dünya’nın Savaşları’nın ilk kitabı Suikastçılar Mezhebi çok yakında Türk okurlarla buluşuyor!

Büyük Savaş’ın üzerinden tam kırk yıl geçmişti ama Yükselen Dünya hala barışa kavuşamamıştı.

Ejderha Süvarisi Dohor, Güneş Ülkesi’nin kralı olmuştu ve hakimiyetini genişletirken kendisine karşı duran halkları acımasızca eziyordu.

Ancak Dohor güç arzusuyla yanıp tutuşan tek kişi değildi. Suikastçılar Loncası adında gizemli bir topluluk, korkunç ve kanlı bir mezhebi yeniden canlandırmaya çalışıyordu. Loncanın, karanlık planlarını uygulamaya koyabilmek için çok iyi suikastçılara ihtiyacı vardı.

On yedi yaşındaki Dubhe bunlardan biriydi. Dubhe, Güneş Ülkesi’ndeki en iyi hırsızdı. En korunaklı evlere kolayca sızıyor ve en değerli eşyaları kolayca çalıyordu. Loncaya göre Dubhe, Ölümün Çocuğu’ydu, öldürme yeteneğiyle donatılmış, kusursuz bir varlık. Genç kız kendisini öksüz ve evsiz bırakan korkunç bir kazanın ardından hiçbir insanın canını bilerek ve isteyerek almadığına yemin ediyordu. Fakat Loncanın elinde, onu kendi emellerine alet etmelerini sağlayacak pek çok koz vardı; örneğin, Dubhe’yi, tek bir emirle bir ölüm makinesine çevirebilecek bir büyü.

Ejder Kız serisi yazarı Licia Troisi’den yepyeni, fantastik bir efsane. Suikastçılar Mezhebi, Yükselen Dünya’nın Savaşları serisinin ilk kitabıdır.

Önümüzdeki günlerde Doğan Egmont Yayınları’ndan çıkacak kitabın çevirisini Delal Aydın, editörlüğünü ise Özgür Batur üstleniyor. Kitap tanıtım yazısı ve künye bilgileri için buraya tıklayabilirsiniz.