StarCraft Öncephe Ciltleri Raflarda!

starcraft oncephe top

Çıktığı andan itibaren olay yaratan, aldığı ödüllere doymadan, bir gençliği internet cafelere bağlayan Blizzard yapımı bir dünya StarCraft! Onlarca kitap ve çizgi romana konu olmuş hikaye derinliği ile kimilerini ağlattı, kimilerini güldürdü.

Doğan Egmont Yayınları 2008 yılında Tokyopop’dan çıkan 4 ciltlik StarCraft: Öncephe antolojisinin ilk 3 cildini aynı anda sizlere sunuyor! Richard A. Knaak, Paul Benjamin, Josh Elder, Simon Furman, Kieron Gillen, Chris Metzen, Grace Randolph, Dave Shramek ve Ren Zatopek’in yazdıkları hikayeleri Saejin Oh, Joe Vriens, Tomás Aira, Matt Dalton, Jesse Elliott, German Erramouspe, Ramanda Kamarga, Nan Kim, Seung-Hui Kye, Noel Rodriguez, Mel Joy San Juan, Hector Sevilla ve Naohiro Washio çizimleriyle şekillendiriyor.

Zerg, Terran ve Protoss’ların neden savaştıklarını sorgulamasını inceleyin, Mar Sara’da soygun yapmayı düşünecek kadar aptal olan hırsızlara eşlik edin, Dominyon’dan kaçmanın ne kadar zor olduğunu anlatan çoçuğu dinleyin ve Protoss’ların bir Zerg’in biyolojik yapısını incelemelerine tanıklık edin…

Hepsi ve daha fazlası bu antolojide.

Berk Ergin’in çevirisini yaptığı ciltlerdeki tüm hikayelerin künye ve tanıtım bilgileri için buraya tıklayabilirsiniz.