“Ejderha Oyunları” Çıktı!

lord umber 2 top

Doğan Egmont Yayınları’ndan çıkan P. W. Catanese imzalı Lord Umber Günlükleri, ikinci kitabı Ejderha Oyunları ile devam ediyor!

Tesadüf, Lord Umber’in uçurum yamacındaki muhteşem manzaraya sahip evinde kalmak istiyor. Böylece geçmişindeki sırlar hakkında hiçbir endişe duymak zorunda kalmayacak ve Lord Umber’in umutsuz serüveninde ne olduğu belirsiz bir rol üstlenmesi gerekmeyecek.

Fakat Umber’e iki gizemli mesajın gelmesiyle birlikte macera kapıyı çalar. Mesajlardan biri, Caspar’dan acı bir yardım çağrısıdır. Caspar yasak bir adada tuzağa düşmüştür ve kabus gibi bir lanete uğramıştır. Bazı önemli sırları Umber’e vermeye hazırdır, ancak bunun karşılığında istediği şey neredeyse imkansızdır.

İkinci mesaj, zalim bir hükümdar tarafından yönetilmekte olan bir krallıktan gelmektedir. Umber’in eski bir rakibi, ejderha yumurtaları çalmıştır. Yumurtalar artık çatlamak üzeredir. Sorun şu ki, yumurtadan çıkan ejderhalarla hükümdarın ne yapacağı belli değildir.

Barış Emre Alkım’ın çevirdiği ve Özgür Batur’un yayına hazırladığı kitabın tanıtım ve künye bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.