Kitap Ekleme Aparatı Yayında!

kitap ekleme aparati

Ve yine yepyeni bir uygulamayla karşınızdayız! Bundan böyle, sizler de okur olarak site bünyemizde olmayan kitap künyelerini ekleme şansına sahip olacaksınız.

Gün geçtikçe sitemize eklediğimiz yeni kitap künyeleri ile arşivimiz hızla büyümekte, bu türün okurları için özellikle fantastik ve bilimkurgu kitapları listemiz daima genişlemektedir. Buna rağmen elbette ekleyemediğimiz ya da gözden kaçırdığımız birçok kitap ya da seriler bulunmakta. İşte bundan sonrası için devreye sizler gireceksiniz!

BURAYA tıklayarak ulaşabileceğiniz kitap ekleme aparatımızla diler ilk seçenek olan detaylı bilgileri doldurarak künye bilgilerini bize ulaştırabilir, dilerseniz ikinci seçenek olan kitap, yazar ve yayınevi adlarını bizlere göndererek kitap ya da seriyle ilgili araştırma yapmamızı sağlayabilirsiniz.

Temelde bünyemiz dahilinde olmayan kitap künye bilgilerini toparlama ve siteye ekleyip bu konudaki arşivimizi daha da genişletmeye neden olacak bu yeni özellik, okurlarımızın konuyla ilgili yardımda bulunmasını çok daha kolaylaştıracaktır.

Umuyoruz ki bu yeni özelliği sizler de beğenir ve bir an önce kullanmaya başlarsınız. Böylece bu kısımdaki eksikliğimizi kısa sürede en aza indirgeme şansına erişeceğiz. Bunun için şimdiden yardımı dokunacak tüm takipçilerimize teşekkür ediyoruz. Özellikle bu konuda yardımcı olacaklara küçük sürprizlerimiz olduğunu da şimdiden belirtmiş olalım.

Kitap ekleme aparatı: www.kayiprihtim.org/portal/kitap-ekle/