“Dragonero” Raflarda!

dragonero top

Oğlak Yayıncılık’ın fumetti aşkı devam ediyor. En son Dampyr’e kaldığın yerden devam etmesi ile gönüllerimizi fetheden Maceraperest Çizgiler farklı tatlar deniyor.

Ejder Katili eski bir aileye mensup olan Aranil; dostu, güçlü ork Gmor; büyücü Alben; rahibe Ecubu; kudretli Teknokratlar’dan Myrva ve Koyuyapraklıdal elflerinden Sera seni bu tam macerada bekliyor!

Medeni Erondar diyarının ötesinde İmparatorluk topraklarını Ejderlerin Diyarı’ndan ayıran sınırlardaki kuleler çökmek üzeredir. Bu devasa yapılar birbiri ardına şeytani bir gücün yönettiği kötü ruhlar tarafından ele geçirilmekte. İblisleri karanlık dünyalarında hapis tutan antik büyüler etkisini kaybetmekte. Ancak Büyücü Alben ne yapılması gerektiğini biliyor.

Myrva isimli bir kız, Ecuba isimli bir rahip-savaşçı, Ecuba’nın dostu Gmor isimli bir ork ile birlikte büyücünün eski bir düşmanı tarafından çağrılan iblislerle savaşacak ve ejder avcısı olan köklü bir aileden gelen Ecuba’nın çok iyi bildiği gibi, ejderlerle de!

Luca Enoch ve Stefano Vietti’nin yazdığı Giuseppe Matteoni’nin çizgileriyle hayat verdiği Dragonero yayında. Zeynep Kumruluoğlu’nun çevirdiği çizgi romanın künye bilgilerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.