4. Yıl Şenlik Yazıları – #4

senlikler yazilari 4

İşte şenlik yazılarımızın son bölümüyle karşınızdayız! Bu dördüncü bölümde de incelemesinden rehberine yine dört adet yazı sizler bekliyor! Buyurun hep birlikte son dört yazıya göz atalım:

[stextbox id=”black”]1- Varolmayanlar | İnceleme

Şenlik yazılarımızın son bölümünde Doğu Yücel’in son aylarda adını sıkça andığımız ve basında da geniş yer bulmuş Varolmayanlar kitabının incelemesi yer alıyor. Mehmet Berk Yaltırık’ın hazırlamış olduğu incelemeyi okumak için BURAYA tıklayabilirsiniz.

[stextbox id=”black”]2- Kralkatili Güncesi: Bir Hikâyenin Doğumunu İzlemek

Ozancan Demirışık geçtiğimiz ay ikinci kitabıyla okurları karşılayan ve geniş çapta okuyucu kitlesine ulaşan Kralkatili Güncesi hakkında bir yazı hazırladı, buyurun BURADAN ulaşın!

[stextbox id=”black”]3- Fantastik Yaratıkların Edebiyatta Bıraktıkları İzler – Rehber

Forum editörlerimizden Beyza Taşdelen’in hazırlamış olduğu bu güzel ve bilgilendirici rehberde eminiz ki çok şey bulacaksınız. Yapmanız gereken tek şey BURAYA tıklamak!

[stextbox id=”black”]4- 2011’in En İyi 6 Bilim Kurgu Filmi!

Ve son olarak site yöneticilerimizden Özgürcan Uzunyaşa’nın hazırladığı 2011’in En İyi 6 Bilim Kurgu Filmi listesi bulunuyor. Bakın bu listeyi nasıl sunmuş ve ne şekilde özetlemiş. Ulaşmak için BURAYA tıklayın!

Ve böylece yazı dizisi de nihayete ermiş oluyor. Sırada 2011 yılı içerisinde geçen “En Çok Bunları Okuduk/Tartıştık!” listesi var. Bu listemiz de kısa sürede sizlerle olacak, bizi izlemeye özenle takip ediniz!