Avatar Tarihi “Epic” ile Başlıyor!

epic top

Conor Kostick’in uluslararası başarı kazanan Avatar Tarihi üçlemesinin ilk Kitabı Epic geçtiğimiz günlerde raflardaki yerini aldı!

Çıktığı tarihlerde birçok ödül alan Avatar Tarihi üçlemesi Dünya Ağacı Yayınları ile artık dilimizde de yayımlanmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde raflardaki yerini alan serinin ilk kitabı Epic’in  konusu ise şöyle:

Bundan nesiller önce Yeni Dünya gezegeninde şiddet yasaklanmıştır. Toplumun yönetimi ve anlaşmazlıkların çözümü, bir fantezi bilgisayar oyunu olan Epic üzerinden gerçekleştirilmektedir.

Yeni Dünya gezegeninde Epic yalnızca bir bilgisayar oyunu değil, bir ölüm kalım meselesidir. Oyunda kaybedersen herşeyini kaybedersin ama eğer kazanırsan dünya senin ganimetindir.

Ailesine yapılan haksızlığın öcünü almaya karar veren Erik oyunun kurallarını altüst etme cüretini gösterince arkadaşlarıyla birlikte kendini güce tapan, amansız bir dünyanın içinde bulur. Artık karşılarında, olabilecek en tehlikeli rakip, oyunun en büyük ustası Komite vardır. Eğer Erik ve arkadaşları bu oyunu kazanırlarsa, Komite’nin Yeni Dünya üzerindeki hâkimiyetini yıkma şansını elde edeceklerdir.

Peki ya kaybederlerse…

Ayşe Ünal Ersönmez’in çevirdiği ve Tony Sahara’nın kapak tasarımını üstlendiği kitabın tanıtım ve künye bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.