Kitap Akdeniz’e Yelken Açıyor!

antalya kitap fuari 1

[quote style=”1″]

Antalya Kitap Fuarı 16 Şubat 2012 Perşembe günü Cam Piramit’te kapılarını açmaya hazırlanıyor

[/quote]

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile 16-19 Şubat 2012 tarihlerinde Antalya Valiliği, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ve Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği’nin katkılarıyla düzenlenen Antalya Kitap Fuarı kapılarını açmaya hazırlanıyor. İlk kez düzenlenecek olan kitap fuarı Cam Piramit Sakıp Sabancı Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 50 yayınevinin katılacağı fuarda düzenlenecek söyleşi, panel, şiir dinletisi gibi 20 etkinlik ve imza günlerinde 200 yazar okurlarla buluşacak.

Antalya Kitap Fuarı dört gün süresince “Okur ve Yazar Buluşmaları” kapsamında Doğan Hızlan, İlber Ortaylı, Murathan Mungan, Ayşe Kulin, Aydın Boysan, Gülten Dayıoğlu, Şükrü Erbaş, Muzaffer İzgü,  Deniz Kavukçuoğlu, Zeynep Oral, Mine Söğüt, Hakan Günday, Bejan Matur, Nihat Genç, Mine Kırıkkanat, İsmet Bertan, Cüneyt Ülsever, Sevgi Özel, Mavisel Yener, Uykusuz Dergisi Çizerleri ve Penguen Dergisi Çizerleri kitapseverlerle buluşacak.

Antalya Kitap Fuarı 16-18 Şubat tarihleri arasında 10.00-20.30, son gün 19 Şubat 2012 Pazar ise 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir. Fuar girişi ücretsizdir.

Daha fazla bilgi ve ulaşım için buraya tıklayabilirsiniz.