“Hiçlikten Gelen Kız” Raflarda!

hiclikten gelen kiz top

Dünya yayıncıları tarafından “sıradan hayatın dışına çıkmak isteyenler için olağanüstü bir macera” olarak tanımlanan, Amerikalı yazar Justin Cronin’in epik üçlemesinin ilk kitabı Hiçlikten Gelen Kız Türk okuyucularla buluşuyor!

New York Times “Çok Satanlar Listesi”nde 3 numaraya kadar yükselen Hiçlikten Gelen Kız, askeri bir deney olan Noah projesindeki beklenmeyen terslikler sonucunda insanları vampirleştiren bir virüsün tüm dünyayı sarmasını anlatıyor. Bu büyük felaket karşısında, insanlığın tek umudu olan Amy ve arkadaşları hayatta kalmak ve normal bir hayat sürebilmek için büyük bir uğraş verirler. Amy, “Hiçlikten Gelen Kız” insanlığı kurtarabilecek midir?

Ünlü yazar Stephen King’in “epik bir fantezi” olarak nitelediği Hiçlikten Gelen Kız, dünyanın sonu ve insanlığın geleceği hakkındaki öngörülere ilgi duyanlar için.

Kötü haber ikinci kitabın orijinal dilinde Ekim 2012’de çıkacak olması. Anlayacağınız devamı için biraz sabretmemiz gerekecek.

Çevirisini Dost Körpe’nin üstlendiği, Doğan Kitap’tan çıkan romanın tanıtım ve künye bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.