FABİSAD’dan Kuruluş Partisi!

fabisad parti top

Geçtiğimiz aylarda resmi olarak kurulan Fantazya ve Bilimkurgu Sanatları Derneği, FABİSAD kuruluş partisi düzenliyor! 28 Nisan 2012’de Taksim, Kemancı’da düzenlenecek olan partiyle birlikte türe gönül vermiş birçok dost, derneğin kuruluşunu kutlayacak. FABİSAD’ın resmi internet sitesinde yayımlanan davetiye yazısıysa şöyle:

Şubat 2012’de kuruluşunu duyurduğumuz Fantazya ve Bilimkurgu Sanatları Derneği (FABİSAD), hayal gücüne ve yaratıcılığa değer veren tüm dostlarını bir araya getirmek için 28 Nisan 2012’de bir kuruluş partisi düzenliyor. Bu partide, sanatçı üyelerimizin romandan sinemaya, çizgi romandan akademik araştırmalara, fantastik, bilimkurgu ve korku türlerinde ortaya koydukları tüm eserleri topluca görmek de mümkün olacak. FABİSAD’ın bu türlerde yeni eserleri teşvik etmek amacıyla düzenleyeceği Giovanni Scognamillo (kısaca GİO) ödülleri hakkında ilk duyurumuzu da yine bu partide yapacağız.

Tüm hayal gücü dostlarını birlikte yapabileceğimiz projeleri konuşmak, FABİSAD’ın yapacaklarından haberdar olmak ve en önemlisi hayatın rutinliğinden uzak renkli bir akşamı bizlerle paylaşmak için, detayları ekteki davetiyede belirtilmiş olan kuruluş partimize bekliyoruz.

Sevgilerimizle,

FABİSAD Yönetim Kurulu
http://www.fabisad.com

Etkinlik Yeri: Taksim “Kemancı Etkinlik Saati : 19.30

Sizler de FABİSAD’ın kuruluş partisinde bulunmak istiyorsanız, 28 Nisan Cumartesi günü Kemancı’da olabilirsiniz. Bizler orada olacağız!

Önemli Not: “Kemancı Bar” alkol ruhsatı olan bir yer olduğu için bu seferlik 18 yaşından genç olanlar ne yazıkki içeri alınmayacak.