Ruhban Serisinden Yeni Kitaplar!

ruhban yeni kitaplar

Unutulmuş Diyarlar‘dan Ruhban serisi, 3. kitap Gece Maskeleri ve 4. kitap Düşen Kale ile maceraya kaldığı yerden, hızlı bir şekilde devam ediyor! R. A.Salvatore‘nin kaleme aldığı seri Cadderly‘nin hikayesini konu alıyor.

Üçüncü kitap tanıtımı:

Kaos Laneti, Cadderly’nin ruhunu ve bedenini tehdit etmektedir. Genç ruhban, Carradoon’un karanlık sokaklarında şeytani laneti takip ederken Gece Maskeleri’nin suikastçıları da onun kokusunu alır. Hayalet olarak bilinen gizemli liderleri ya Cadderly’yi öldürecek ya da bunu denerken ölecektir.

Drizzt Efsanesi’nin yaratıcısı Salvatore bu klasik seride; bazılarıyla Drizzt romanlarında karşılaşmış olduğunuz yepyeni karakterler sunuyor.

4. kitap tanıtımı:

Savaş sürüyor…

Caradoon ve Shilmista Ormanı’nın müşterek kuvvetleri, Ulu Kütüphane’nin alim-rahibi Cadderly’nin önderliğinde, düşmanı Aballister’in sığınağı olan, Trinity Kalesi’ne yürüyor. Fakat bu yolculuk sırasında kökü geçmişte olan bambaşka bir görevi de yerine getirmesi gerekecek.

Her iki kitabın da çevirisini Cem Demirkan, düzeltisini ise Egemen Görçek üstleniyor. Tanıtım ve künye bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.