“Karanlık Gölgeler Evi” Ön Siparişte

karanlik golgeler evi TOP

Martı Kitabevi yeni bir fantastik seriyle, Hayalevi Kralları ile karşımıza gerliyor. Serinin ilk kitabı Karanlık Gölgeler Evi 1 Haziran itibarıyla raflardaki yerini almış olacak.

Robert Liparulo, tüm dünyada büyük yankı uyandıran 6 kitaplık “Hayalevi Kralları” serisinin ilk kitabı Karanlık Gölgeler Evi ile sizleri belirsizliklerle dolu, heyecanlı bir maceraya sürüklüyor. Bu kitabı okuduktan sonra serinin bir sonraki kitabı için sabırsızlanacaksınız…

Küçük bir kasabaya taşınan King ailesi, onları bekleyen tehlikelerden tamamen habersizdir. Uzun zaman önce terk edilmiş bir eve yerleşmeleri, ailenin meraklı oğlu Xander ile kardeşi David’i harekete geçirir. Bu gizemli mekânı keşfe çıkan iki kardeş, yanyana kapıların dizili olduğu gizli bir hole ulaştıklarında kendilerini tahmin etmedikleri bir maceranın içinde bulurlar. Kapıların ardındaki her oda, onları evden uzaklaştırarak bambaşka zamanlara götürmektedir. Fakat aynı şey, o dünyalara ait olanlar için de geçerlidir; bu kapılar sayesinde onlar da eve girebilmektedir.

Gizemli ve bilinmeyen diyarlardan gelen bir saldırganın, Xander ile David’in annesini kaçırmasıyla ortalık iyice karışır. Annelerini bulmak için her türlü tehlikeyi göze alan çocuklar, kendilerini zamanın ötesindeki ürkütücü ve bir o kadar da büyüleyici yerlerde bulurlar. Asıl macera şimdi başlayacaktır…

“‘Hayalevi Kralları’ tarihin en korkunç maceralarının izini süren kesintisiz bir aksiyon örneği ve çok severek okuduğum serilerden biri!”
-Slade Pearce-

“Sarsıcı bir etkiye sahip ‘Hayalevi Kralları’ serisi bir klasik olmayı hak ediyor.”
-Jon Land-

Çevirisini Taner Tanrıöver’in, editörlüğünü Şahin Güç’ün üstlendiği kitabın detaylı künye ve tanıtım bilgileri için buraya tıklayabilirsiniz.