“Mekanik Prens” Raflarda

mekanik prens top

Daha çok Ölümcül Oyuncaklar serisi ile tanınan Cassandra Clare’in bir diğer serisi Cehennem Makineleri, ikinci kitap Mekanik Prens ile devam ediyor. Uzun süredir heyecanlı bekleyiş içinde olan okurları nihayet güzel haberi almış oldular.

Londra Enstitüsü’ndeki dengeler hiç bu kadar hassas olmamıştı. Konsey, Charlotte’ın gücünü elinden almak ve bu gücü, ahlak değerlerinden yoksun, gözünü iktidar hırsı bürümüş Benedict Lightwood’a vermek istiyordu.

Will, Jem ve Tessa, Enstitü’yü ve Charlotte’ı kurtarma umuduyla Mortmain’in geçmişiyle ilgili sırları araştırmaya karar verdi. Ancak tek keşfettikleri düşmanın amacı değildi. Aynı zamanda Tessa’yla ilgili huzursuz edici Gölge Avcısı bağlantısını da öğrendiler. Zaten Will ve Jem’in ilgisi arasında kalan Tessa, kendisinin bizzat bir “canavar”a dönüşmesine Gölge Avcıları’nın yardım ettiğini öğrenince başka bir seçimle daha yüz yüze gelecekti.

Artemis Yayınları’ndan çıkan ve çevirisini Selim Yeniçeri’nin üstlendiği kitabın tanıtım ve künye bilgilerine buradan tıklayabilirsiniz.