Şizofreni ve Değişimler Kitabı Raflarda

sizofreni ve degisimler kitabi top

Philip K. Dick’in bir kitabı daha Altıkırkbeş Yayınları aracılığıyla raflardaki yerini alıyor. Fakat bu kez alışık olduğumuz üzere bir bilimkurgu yerine usta yazarın farklı bir yönünü ortaya koyan bir deneme kitabı söz konusu.

“Philip K. Dick birbirinden enfes çığır açan bilimkurgu romanlarının yanı sıra 60’lı yılların başında entelektüel yapısını muazzam ve eğlenceli şekilde ortaya döken bir takım uzun makaleler yazdı ve bunlar ülkesinde küçük kitaplar olarak o yıllarda yayımlandı.

Altıkırkbeş Yayın bu Philip K. Dick özel serisine düşünürün yeni metinleriyle devam edecek. Şizofreni ve Değişimler Kitabı ucu halüsisünatif uyuşturuculara dek varan, yazarın şizofreni üzerine kendi saptamalarının dışa vurumu.

Kitap Altıkırkbeş’in yeni ve özel serisinin bir ürünü olarak sert kapaklı ve bez ciltli, seriye özel ebadıyla okurlarıyla buluşacak!”

Murat Karlıdağ’ın çevirisini itabın künye bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca yazarın sitemizde bulunan diğer kitapları için de buraya tıklayabilirsiniz.