6. Çukurova Kitap Fuarı Açıldı

6 cukurova kita fuari

TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle, Adana Büyükşehir Belediyesi desteği ile  Çukurova 6. Kitap Fuarı, 15-20 Ocak 2013 tarihleri arasında Eğitim Fuarı ile eş zamanlı olarak 15 Ocak 2012 Salı günü saat 12.00’de düzenlenen törenle Adana Valisi Sayın Hüseyin Avni Coş, Adana Büyükşehir Başkanvekili Sayın Zihni Aldırmaz, Türkiye Yayıncılar Birliği Başkanı Metin Celal, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet, TÜYAP Kültür Fuarları Genel Koordinatörü Sayın Deniz Kavukçuoğlu ve TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Sayın İlhan Ersözlü tarafından TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde açıldı.

6 cukurova kita fuari k205 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla düzenlenen Çukurova 6. Kitap Fuarı kapsamında panel, söyleşi, şiir dinletisi ve çocuk etkinlikleri gibi 60 kültür etkinliğinde ve imza günlerinde 300 yazar kitapseverlerle buluşacaktır. Aralarında Ahmet Telli, Can Dündar, Behçet Çelik, Canan Tan, Gülten Dayıoğlu, Nasuh Mahruki, Mine Soysal, Oya Baydar, Onur Öymen, Semih Gümüş…ve pek çok değerli şair, yazar ve bilim insanının bulunduğu konuklar 6 gün süresince okurlarla bir araya gelecektir.

“Kapaklar Ormanı” Çocuk ve Gençlik Kitapları Kapakları Sergisi
Türkiye Yayıncılar Birliği ve TÜYAP tarafından düzenlenen “Kapaklar Ormanı – Çocuk ve Gençlik Kitapları Kapakları Sergisi”nde, 40’ın üstünde çocuk ve gençlik yayınevinin öne çıkan kitap kapaklarından yapılan bir seçki, ilginç bir tasarımla kitapseverlerle buluşuyor. Sadık Karamustafa küratörlüğünde hazırlanan sergi fuar süresince gezilebilir.

Çukurova 6. Kitap Fuarı, TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Çukurova Eğitim Fuarı ile eş zamanlı olarak 15-20 Ocak 2013 tarihleri arasında 10.30-20.30, kapanış günü olan 20 Ocak 2013 tarihinde ise 10.30-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir. Fuarlara giriş ücretsizdir.

Detaylı bilgi ve ulaşım için buraya tıklayabilirsiniz.