İlknokta’da 5. Kış Kitap Günleri

kkg5

Kitapseverlerin her dönem ilgi gösterdiği kitap fuarlarına ulaşamayanlar için alternatif bir kitap fuarı düzenleniyor. Online kitap satış sitesi ilknokta.com , 5. Kış Kitap Günleri ile kitap fuarı okuyucunun ayağına getiriyor.

21 Ocak – 21 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan 5. Kış Kitap Günleri, okuyucularına yüzlerce yayınevinin katılımıyla %80’e varan indirimler, her alışverişe hediye kitap gibi çeşitli fırsatlar sunuyor. Can Dündar, Murathan Mungan, Murat Menteş gibi önemli yazarların imzalı kitaplarının satışa sunulacağı Kış Kitap Günleri, özel indirimli setleriyle de dikkat çekiyor.

Kış Kitap Günleri süresince, 75 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo olanağıyla birlikte, İlknokta.com’un okuyucuları için özel oluşturduğu “Kargo Ödeyen Kitaplar” seçkisinden istedikleri bir kitabı seçen okuyucular da alışverişlerinde kargo ücreti ödemeyecekler. Kış Kitap Günleri’ne özel, Tolkien, Ahmet Ümit, Buz ve Ateşin Şarkısı, Kralkatili Güncesi, Açlık Oyunları, Sherlock Holmes setleri başta olmak üzere onlarca kampanyalı set okuyucuyla buluşuyor. Telefon ile sipariş verilebilen Kış Kitap Günleri, eve teslim sırasında kredi kartı ve nakit ödeme seçenekleri sunuyor.

İlknokta.com, 2005 yılında İthaki Yayınları bünyesinde kuruldu. Bugün 150.000 üyeye sahip olan kitap alışveriş sitesi, nadir bulunan kitap ve setleri satışa sunmasıyla dikkat çekiyor.