“The Winds of Winter” Ön Okuması Yayında

the winds of winter on okuma

Büyük usta George R.R. Martin’in efsane serisi “Buz ve Ateşin Şarkısı” tüm hızıyla dilimize kazandırılmaya devam ederken, bütün okurlar 6. kitabı beklemeye koyuldu bile. “The Winds of Winter” (Kış Rüzgarları) adıyla çıkacağı duyurulan eserde haberler sadece ismiyle de kalmıyor! Martin, geçtiğimiz günlerde kendi sitesinde kitaptan iki bölüm yayınladı.

Ve Kayıp Rıhtım ekibi de sizler için “Arianne” adlı bölümü çevirdi.

Ülkemizde şimdi gözler Epsilon Yayınevi’nden çıkacak 5. kitapta. O nedenle sizi çevirdiğimiz bölümle alakalı olarak uyarmak istiyoruz: Eğer 5. kitap olan “A Dance with Dragons”u (Ejderhalarla Dans) okumadıysanız, özellikle kitabın ilk yarısından alınacak keyfi baltalayabilecek bir bölümle karşı karşıyasınız.

Karar sizin. Biz üzerimize düşeni yapıp uyaralım ve hem bundan kaçınacaklar bilsin, hem de bu konuda rahat olanlar buyursun ve okusun.

Çevirisini Volkan Çalışkan‘ın, düzeltisini de Hazal Çamur‘un üstlendiği ön okumaya ulaşmak için BURAYA tıklayabilirsiniz.

Kayıp Rıhtım 5. Yıl Şenlikleri tüm hızıyla devam ederken, büyük usta George Martin’i anmayı ve Türk okurlarına böyle bir katkıda bulunmayı ihmal etmedik!

Herkese iyi okumalar!