The Witcher’dan Yeni Öykü: “Daha Küçük Kötülük”

daha kucuk kotuluk

Gün geçmiyor ki yeni bir 5. yıl projesiyle karşınıza çıkmayalım! 5. yaşımıza özel bu uzun kutlamalarımız sürerken şimdi de sıra geldi yeni bir öyküye!

Geçtiğimiz gün The Witcher serisinde yeni bir kitabın daha İngilizceye kazandırıldığından bahsetmiştik. Hatırlarsanız bundan önce Biz Bunu İstiyoruz projemizin ikinci halkasını The Witcher ile yapmış ve birkaç ay sonra da, ikinci kitaptan bir öykü olan “Mümkün Olanın Sınırları”nı bölümler halinde yayımlamıştık.

Fakat doymadık. Biz, Kayıp Rıhtım ekibi olarak The Witcher serisini istemeye ısrarla devam ediyor ve sizlere yine ilk kitaptan yepyeni bir öykü sunuyoruz.

Daha Küçük Kötülük” isimli bu öykü, bir önceki cümlemizde de belirttiğimiz gibi ilk kitaptan. Öykü toplamda 6 bölümden oluşuyor. Şenliklerimiz kapsamına giren bu öyküyü, her gün birer bölüm olmak üzere toplamda altı güne yayacağız.

Witcher Geralt’ın bu macerası bir hayli karışık. Çünkü öyle bir durumla karşı karşıya ki kötünün iyisini seçmek, ama ondan önce hangisinin “daha az kötü” olduğuna karar vermek zorunda.

Çeviriyi bundan önceki öyküde de olduğu gibi yine Serhan Vural, düzeltiyi ise M. İhsan Tatari üstlenmiş. Her iki yazarımıza da bu prodeki katkıları için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Öykü giriş sayfasına ulaşmak için BURAYA, ilk bölüm için de BURAYA tıklayabilirsiniz.

Temennimiz ilk kitabın Türkçe baskısını kısa zamanda görmek.

Hepinize iyi okumalar.