“Kontakt 3” Başlıyor

kontakt 3 top

Türkiye’nin en büyük Alt Kültür Etkinliği KONTAKT, üçüncü kez geri dönüyor.

6-7 Nisan’da Yeditepe Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek olan etkinlikte Cosplay, Rol Yapma Oyunları, Canlandırmalı Rol Yapma Oyunları, Oyun Turnuvaları, Ödüllü Yarışmalar, Hazine Avı, Kutu ve Kart Oyunları, Warhammer ve onlarca stand + etkinlik sizlerle olacak.

Ayrıca Riot Games sponsorluğunda dünyanın en çok oynanan Online oyunu League of Legends ödüllü karşılaşmaları ve pek çok sürpriz etkinlik sizleri bekliyor.

Peki ama KONTAKT‘ta neler yapabilirsiniz?

Kontakt 3 Afiş
Kontakt 3 Afiş

Fantastik dünyaları Rol Yapma Oyunları bölümümüzde tecrübe edebilir, maceralar yaşayabilirsiniz.

Masaüstünde rol yapmak kesmiyorsa, gelin sizi canlandırmalı rol yapma oyunumuza alalım!

Kostümlere ilginiz mi var? Kıyafet ve performansın birleştiği “Cosplay” etkinliklerimiz sayesinde sevdiğiniz karakterlerle birebir karşılaşabilirsiniz!

Sıkı bir League of Legends oyuncusuyum diyorsan, Riot Games ve League of Legends burada! Gel ve kendini kanıtla, ödülleri kazan!

Belki dövüş oyunları uzmanısın? O halde Oyuncular Kulübünün Street Fighter ile Mortal Kombat turnuvalarına girecek kadar cesaretin vardır.

Dövüş oyunları yeterli değil, ben gerçek aksiyon görmek istiyorum diyorsan, Bujinkan Türkiye Ninjutsu gösterileriyle büyülenmeye hazır ol!

Sanatçı yanların güçlüyse, Artists Alley emrine amade! Yetenekli çizerler ile tanış, eserlerini panoda yayınla!

Bu ve bunun gibi onlarca etkinlik için, Türkiye Alt Kültür Topluluğu (TAKT) sizleri 6-7 Nisan‘da Yeditepe Üniversitesi‘ne davet ediyor! Yılda bir kere gerçekleşen bu büyük şöleni sakın kaçırmayın!

Daha fazla bilgi almak için buraya ve buraya tıklayabilirsiniz. İyi eğlenceler!