“Anansi Çocukları”na Sayılı Günler

anansi cocuklari top

Neil Gaiman’ın, British Fantasy Society’nin verdiği En İyi Roman ödülüyle Locus dergisinin verdiği En İyi Fantazi Romanı ödülüne değer bulunan ve Türk okurları tarafından merakla beklenen “Anansi Çocukları” (Anansi Boys) kitabı birkaç gün içinde raflardaki yerini alıyor!

Anansi ÇocuklarıKaranlık, korkutucu ve büyülü dünyalara eğlence, mizah ve samimiyetle bambaşka bir tat kazandıran Neil Gaiman, bu kez okurunu, yeryüzü üzerinde söylenegelen tüm öykülerin sahibi örümcek-tanrı Anansi’nin ve çocuklarının macerasına kulak vermeye çağırıyor.

Her şey Şişko Charlie’nin, ölen babasının aslında bir tanrı olduğunu öğrenmesiyle başlar. Bu yetmezmiş gibi Şişko Charlie, Örümcek adında gizemli bir kardeşi olduğunu da öğrenir. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır; insanlar için de, tanrılar için de…

Kitabın ÖN OKUMAsını da her zaman olduğu gibi sizlerle paylaşıyoruz. Online olarak okumak için BURAYA, indirip pdf formatında okumak için ise BURAYA tıklayabilirsiniz.

İthaki Yayınları’ndan çıkacak kitabın çevirisini , yayına hazırlığını sitemiz okurlarının da tanıdığı Hazal Çamur ve son okumasını ise Burcu Uluçay üstleniyor. Kapak tasarımı da Şükrü Karakoç’a ait. Tanıtım ve künye bilgileri için buraya tıklayabilirsiniz.