“Taht Oyunları” Devam Ediyor

got cr 2

George R.R. Martin’in tüm dünyada ses getiren Buz ve Ateşin Şarkısı adlı fantastik serisi, kitapların ardından çizgi romanlarıyla da fırtınalar estirmeye devam ediyor.

Yedi Krallık’ın taht mücadelelerinin anlatıldığı Westeros adlı kurgusal bir evrende geçen, sadece fantastik severlerin değil, her türden okurun dikkatini çeken, 2011 yılında HBO kanalının Game of Thrones adıyla dizileştirmesiyle birlikte de dilden dile dolaşan seri, Epsilon Yayınevi tarafından dilimize çevriliyor. Ve çok kısa bir süre önce de serinin 5. kitabı Ejderhaların Dansı Türk okurlarla buluşmuştu hatırlayacağınız üzere.

Öte yandan Akılçelen Kitaplar da serinin hayranlarını sevindiren bir işe imza atarak çizgi romanları Türkçeleştiriyor. “A Game of Thrones: Taht Oyunları, Cilt 2” raflardaki yerini aldı.

taht oyunlari cilt 2Gölge kadar sessiz. Durgun su kadar sakin. Geyik kadar hızlı. Yılan kadar seri.

Bir taht, yedi aile.

İlk cildi büyük bir ilgi ve beğeniyle karşılanan A Game of Thrones: Taht Oyunları’nın II. cildi hayranlarıyla buluşuyor.

A Game of Thrones: Taht Oyunları, G. R. R. Martin ve fantastik romanların bir başka ustası Daniel Abraham tarafından romanın aslına sadık kalınarak uyarlandı ve Tommy Patterson’un olağanüstü çizgileriyle görsel bir şölene dönüştürüldü.

Her karesi bir poster niteliğinde olan çizgilerle A Game of Thrones: Taht Oyunları’nın II. cildini de keyifle okuyacak ve kitaplığınızda yıllarca saklayacaksınız. Bu cildin sürprizi, kitabın bir bölümünün metin hâlinden itibaren resimli sayfalara dönüştürüldüğü son aşamaya kadar geçen sürecinin ayrıntılı olarak anlatılması.

A Game of Thrones: Taht Oyunları hayranları ve çizgi roman hayranları için tam bir hazine.

Tommy Patterson’ın illüstrasyonlarıyla hayat verdiği çizgi romanlar Daniel Abraham imzası taşıyor.

Çizgi roman serisinin çevirisini Deniz Candaş, editörlüğünü ise  A. Gazi Vural üstleniyor. İlk cildin künye bilgilerine ulaşmak için buraya, ikinci cildin künye bilgilerine ulaşmak içinse buraya tıklayabilirsiniz.

İyi okumalar!