“Deli Tanrının Gazabı” Geliyor

deli tanrinin gazabi1

Fantastik kurgunun ustalarından Raymond E. Feist, Karanlık Savaş Efsanesi’nin üçüncü ve son kitabı “Deli Tanrının Gazabı” ile karşımızda…

Pug ve arkadaşları, gittikleri düşük alemde nelerle karşılaşıyor? Pug bir kez daha dünyayı kurtarabilecek mi? Nakor’dan neler öğreneceğiz? Karanlık Savaş Efsanesi’nin son kitabı Deli Tanrının Gazabı ile bu ve benzeri sorular cevaplanıyor. Sevilen karakterlerle bir kez daha bizi buluşturan kitap, uzun bir bekleyişin ardından nihayet piyasada.

deli tanrinin gazabi“Hepiniz Gedik Savaşı’nın neden patlak verdiğini biliyorsunuz. Dolayısıyla, zaten bildiğiniz bir şey hakkında size vaaz vermeyeceğim. Politik kazanç için, ganimetten gelecek zenginlik için, zafer imtiyazları için gerçekleştirilecek bir istila değil bu. Bildiğimiz türde bir savaştan da bahsetmiyoruz. Sıradan bir istila değil, bu dünyadaki her bir hayat formunu büsbütün yok edecek bir sömürge sürecinin başlangıcı söz konusu.”

Gece Şahinlerinin Uçuşu ile başlayan, Karanlık Bir Diyara Doğru ile devam eden efsanenin son perdesi bu kitapta!

Kitabın ilk bölümünü içeren ÖN OKUMAsı için BURAYA tıklayabilirsiniz.

Çevirisini Ozancan Demirışık ve Yosun Erdemli’nin beraber üstlendikleri kitabın tanıtım ve künye bilgileri için buraya tıklayabilirsiniz.

Kitap iki gün içinde raflardaki yerini almaya başlayacak.